oyuna giriş sağlayamıyoruz admin bi yardım edebilirsen çok iyi olacak ?tesekkürler
full client indirdinizmi ? hata ne ?oyuna giriş sağlayamıyoruz admin bi yardım edebilirsen çok iyi olacak ?
full client indirdim evet karakter oluşturup start diyorum ekran geliyor ama oyundan atıyor sanırım bir kaç kişide daha aynı problm var oyuna giriş yapamıyoruzfull client indirdinizmi ? hata ne ?
2235'den Patch cektirin yada Ftp hatası alanlar için link var Oyunu indire basınca gorursunuz. onu indiirp cliientin içine atın.full client indirdim evet karakter oluşturup start diyorum ekran geliyor ama oyundan atıyor sanırım bir kaç kişide daha aynı problm var oyuna giriş yapamıyoruz
onlarıda denedim yine olmuyor başka bir cliente manuel pacth çektim oda olmadı diğer clientte pacth atmadı 😀 ulaşabileceğim bir yer varsa size görüntülerle gösterebilirim2235'den Patch cektirin yada Ftp hatası alanlar için link var Oyunu indire basınca gorursunuz. onu indiirp cliientin içine atın.
onlarıda denedim yine olmuyor başka bir cliente manuel pacth çektim oda olmadı diğer clientte pacth atmadı 😀 ulaşabileceğim bir yer varsa size görüntülerle gösterebilirim
onlarıda denedim yine olmuyor başka bir cliente manuel pacth çektim oda olmadı diğer clientte pacth atmadı 😀 ulaşabileceğim bir yer varsa size görüntülerle gösterebilirim
kuruyorum 1-2dk içerinse göndereceğimteamwiever bilgisi at sen.
id :teamwiever bilgisi at sen.