Merhaba sevgili arkadaşlar.
Her format attıktan sonra çalıştırdığım bir programı size sunmak istedim. Yabancı bir medya paylaşım sitesinde buldum.
Kullanılan İşletim Sistemi
Windows 8.1 Pro x64[ÇALIŞIYOR]
Windows 8 [Denenmedi]
Kurulum ;
Winrarın içinde;
-KMSAuto Net 2014 v1.2.8 Portable EN Adlı Dosya var bunu masaüstüne çıkartın.
-İçindeki ''KMSAuto Net''.exe çalıştırın. Bir kaç saniye bekleyin. Virüs sanmayın hemen 🙂
-Program açıldıktan sonra ACTİVATİON'a basın.Activate Windows basın Bekleyin key yüklesin.
-Yükledikten sonra karşınıza Yes/No/Cancel diye seçenek cıkacak ''YES'' e basın.(Cıkmasada sorun teşkil etmez).
-Daha sonra Activate Office Tıklayın.(Bunu yapmassanız çalışmıyor)
-Tekrardan Activate Windows ' a basın.Ve Windowsunuz Orijinal.
Link: ***Hidden content cannot be quoted.***
Virüs Total:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bir teşekkürü çok görmesseniz iyi olur 🙂Kullanan arkadaşlar olursa kullandığı işletim ve bit sistemini yazarsa konuya ekleyip daha çok insanımızı sevindirebiliriz.İyi Forumlar
Merhaba sevgili arkadaşlar.
Her format attıktan sonra çalıştırdığım bir programı size sunmak istedim. Yabancı bir medya paylaşım sitesinde buldum.
Kullanılan İşletim Sistemi
Windows 8.1 Pro x64[ÇALIŞIYOR]
Windows 8 [Denenmedi]
Kurulum ;
Winrarın içinde;
-KMSAuto Net 2014 v1.2.8 Portable EN Adlı Dosya var bunu masaüstüne çıkartın.
-İçindeki ''KMSAuto Net''.exe çalıştırın. Bir kaç saniye bekleyin. Virüs sanmayın hemen 🙂
-Program açıldıktan sonra ACTİVATİON'a basın.Activate Windows basın Bekleyin key yüklesin.
-Yükledikten sonra karşınıza Yes/No/Cancel diye seçenek cıkacak ''YES'' e basın.(Cıkmasada sorun teşkil etmez).
-Daha sonra Activate Office Tıklayın.(Bunu yapmassanız çalışmıyor)
-Tekrardan Activate Windows ' a basın.Ve Windowsunuz Orijinal.
Link: ***Hidden content cannot be quoted.***
Virüs Total:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bir teşekkürü çok görmesseniz iyi olur 🙂Kullanan arkadaşlar olursa kullandığı işletim ve bit sistemini yazarsa konuya ekleyip daha çok insanımızı sevindirebiliriz.İyi Forumlar