•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

[v2039] Kaynak Kodları & Veritabanı & Görevler ( Source & Database & LUA )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Terry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [v2039] Kaynak Kodları & Veritabanı & Görevler ( Source & Database & LUA )

arkadaşım rica etsem bunun açıklamasını yaparmısın #define WIZ_TERRY 0x9F paketini tanımlayın.

Cevap: [v2039] Kaynak Kodları & Veritabanı & Görevler ( Source & Database & LUA )

sourcelerden aiserver zonesınfo hatası veriyor yardımcı olurmusunuz acaba

Paylaşımın için teşekkürler...

bak arkadaşım senden yardımcı olmanı istedik havalanmanı değil bir iyi iyi biliyorsan bir tarafın kalkmıcak burda gösteriş yapmana gerek yok tamammı sadece senden aldık saol dedim ama inan pisman oldum dediğime o kodu nereye atıcağımı biliyom sorun o değil zonesınfo hatası veriyor dedim okuduysan artis nolcak .......

Teşekkürler

++++++++++++++++++++++++++++++

bak arkadaşım senden yardımcı olmanı istedik havalanmanı değil bir iyi iyi biliyorsan bir tarafın kalkmıcak burda gösteriş yapmana gerek yok tamammı sadece senden aldık saol dedim ama inan pisman oldum dediğime o kodu nereye atıcağımı biliyom sorun o değil zonesınfo hatası veriyor dedim okuduysan artis nolcak .......

Ulan daha serverin s sinden anlamayan insanlar gelip burda bana artist diyor, birşey bilmiyorsan zorlama işte. Zone info hatasi diyorsun daha gameserverin kaça kadar zone id destekledigini bulamiyorsun gelip bana burda biliyorum ediyorum demeyin, iyilik yapiyoruz v2039 çalisin diyoruz gelmiş burda şekil yapiyonuz. Sizin gibilere hic bir bok vermicen de işte.Naparsın iyilikte bizde kalsın.

Hocam Teşekkürler.

Afiyet olsun.

teşşekürler eline sağlık kardeşin

eline sağlık

ItemExpiration tablosu kullanmak yerine direk userdataya ekle stritem tarzında binary olarak daha fazla faydalanırsın

Zaten ekli, tablo olmadiktan sonra nereden bilecek itemin kac gun oldugunu ?

Geri