•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

The Knight Online v1453 ~ Reign Of The Fire Drake +2000 ONLINE !

Re: Cevap: The Knight Online ~ Reign Of The Fire Drake v1.453 26 Nisan 20:00 [BETA ACIK]

oyun gerçekten güzel ama bir sorun var bende starta tıkladıktan sonra KOGuard Update Not Available! Hatası alıyorum anlayamadım bi yarım ederseniz sevinirim

Version başa alıp tekrar patch at dostum 🙂

Cevap: The Knight Online ~ Reign Of The Fire Drake v1.453 26 Nisan 20:00 [BETA ACIK]

level kasmak çok zor olmamalı. En son level 70 olacaksa atıyorum 3-4 günde 70 olunmalı.

Tamam item kasma ve upgrade falan zor olsunda, cidden level kasma zor olunca çoğu user özelliklike 2-3 kişilik arkadaş gruplarıyla gelenler bırakıyor hemen serverı. Eğer level kasma biraz kolay olursa herkes levelini kastıktan sonra item yapmaya falan çalışıyor zevkli oluyor. Muhakkak şu level olayı kolay olmalı insanı canından bezdirmemeli...

Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: The Knight Online ~ Reign Of The Fire Drake v1.453 26 Nisan 20:00 [BETA

O zaman Knight Online (oyunun kurulu olduğu klasör) > KoGuard > KGUpdate yapmayı dene dostum

KoGuard diye bir dosya mevcut değil clientin içinde yada demek istediğini anlamadım dostum 🙂

Cevap: The Knight Online ~ Reign Of The Fire Drake v1.453 26 Nisan 20:00 [BETA ACIK]

İşte oyle bir dosyanın mevcut olması gerekiyor 🙂

peki ben bu clienti sitesinden indirdim pacth leri de attım olmadı ne yapmam gerekiyor fikrin varmı ? Sitesinden indirdiğim client bu içinde o dediğin dosya yok arkadaşım 🙂

Re: Cevap: The Knight Online ~ Reign Of The Fire Drake v1.453 26 Nisan 20:00 [BETA ACIK]

peki ben bu clienti sitesinden indirdim pacth leri de attım olmadı ne yapmam gerekiyor fikrin varmı ? Sitesinden indirdiğim client bu içinde o dediğin dosya yok arkadaşım 🙂

Bende bu serverın clienti indirdim , indirdiğim rarın içinde KOGuard dosyası mevcut version 1453 de yeni ekledikleri clientte yokmu acaba bilmiyorum ama patchlerde muhakkak gelmesi lazım

+++++++++++++++++++

Cevap: Re: Cevap: The Knight Online ~ Reign Of The Fire Drake v1.453 26 Nisan 20:00 [BETA ACIK]

Bende bu serverın clienti indirdim , indirdiğim rarın içinde KOGuard dosyası mevcut version 1453 de yeni ekledikleri clientte yokmu acaba bilmiyorum ama patchlerde muhakkak gelmesi lazım

ben en iyisi bir daha indiriyim teşekkür ederim dostum 🙂

Re: The Knight Online ~ Reign Of The Fire Drake v1.453 26 Nisan 20:00 [BETA ACIK]

Elimden geldiğince her yerde serverı övdüm , gerçektende hakediyordu adamlar çok uğraşıyor ama artık kötüleyeceğim SADECE TEK BİR ŞEY İSTEDİM TEK BİR ŞEY ŞU Leq Cut ( Bacak kırma ) %100 tutmasın kaç gündür yakındığım bir durum bu ve her yerden adminlere ulaşmaya çalıştım ulaştımda faceden okuyorlar ama beni cevapsız bırakıyorlar benden bu kadar leq i %100 tutan bir serverın scream inden söz etmiyorum bile.. server başlamadan bıraktım

iyi oyunlar diliyorum size ( warrior açarsanız iyi oyun geçirirsiniz emin olun )

o kadar şey denedim olmadı. 1453 clientinde KOGuard Update Not Available! Hatası alıyorum starta tıkladıktan sonra yetkililer bir bakabilir mi

++++++++++++++++++++++

Buglar giderilip 2. Beta şuanda açıldı arkadaşlar...

Bu betadaki exp oranları drop oranları resmi açılacak sürüm ile aynı.

Gelin ve deneyin...

Bu sayfadan kayıt yaptırmanız gerekiyor. Otomatik kayıtlar kaldırıldı.

Clienti buradan indirebilirsiniz.

Resmi açılış : 26 Nisan Cuma 20:00

çözünürlükte sıkıntı var gibi 1366x768 yapıyorum yine o bildiğini yapıyor yani 1024x768.

Server Yarın online off be sabırsızlkla beklyrm +1500 bulr bu sw

çözünürlükte sıkıntı var gibi 1366x768 yapıyorum yine o bildiğini yapıyor yani 1024x768.

dostum adminle 2. betanın ilk açıldığı an konuştum bu olayı ilk gelecek patch de düzeltecekler bu en son gelen patchle birlikte bozuldu zaten önceden düzgündü 🙂

Cevap: The Knight Online v1453 ~ Reign Of The Fire Drake 3 Mayıs Cuma 20:00 [BETA ACIK]

ctrl kapatılsa çok iyi olurdu 1453v de ctrl minor kapalı oluyor diye hatırlıyorum.

Cevap: The Knight Online v1453 ~ Reign Of The Fire Drake 3 Mayıs Cuma 20:00 [BETA ACIK]

ctrl fix olayı anticheat sistemıne baglı bişeydir.

Ctrl kapatsında bu kişiye ulaşmak sadece ticket ilemi :G

Geri