M merdush Kayıtlı Üye Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 37 6 Ekim 2020 #81 Constant1ne' Alıntı: Merhaba 1. Hata KO-FOX daki - den dolayı KO_FOX olarak değiştirdim. 2. Hata KLAN_DERECEDE KNIGHTS_RATING e ekleme yapmada yanlış yapılmış Kodlar: [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... 324
Constant1ne' Alıntı: Merhaba 1. Hata KO-FOX daki - den dolayı KO_FOX olarak değiştirdim. 2. Hata KLAN_DERECEDE KNIGHTS_RATING e ekleme yapmada yanlış yapılmış Kodlar: [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... 324
muhammet2008 Kayıtlı Üye Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 270 27 Kasım 2023 #82 Constant1ne' Alıntı: Merhaba 1. Hata KO-FOX daki - den dolayı KO_FOX olarak değiştirdim. 2. Hata KLAN_DERECEDE KNIGHTS_RATING e ekleme yapmada yanlış yapılmış Kodlar: [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ...
Constant1ne' Alıntı: Merhaba 1. Hata KO-FOX daki - den dolayı KO_FOX olarak değiştirdim. 2. Hata KLAN_DERECEDE KNIGHTS_RATING e ekleme yapmada yanlış yapılmış Kodlar: [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ...
Z zafer83m Yeni Cüce Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 20 18 Şubat 2024 #83 Constant1ne' Alıntı: Merhaba 1. Hata KO-FOX daki - den dolayı KO_FOX olarak değiştirdim. 2. Hata KLAN_DERECEDE KNIGHTS_RATING e ekleme yapmada yanlış yapılmış Kodlar: [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... eline sağlık
Constant1ne' Alıntı: Merhaba 1. Hata KO-FOX daki - den dolayı KO_FOX olarak değiştirdim. 2. Hata KLAN_DERECEDE KNIGHTS_RATING e ekleme yapmada yanlış yapılmış Kodlar: [Gizli içerik] Genişletmek için tıkla ... eline sağlık