•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

SexyKO 1534 Database

bu ebenezer işi valla sinir bişiy o bitiyor başka bir tablo eksik diyo 🙂 şunu bi editlemeyi öğrenebilsem kendime özel yapacam da işte knight_alliance i import etmiştim onu sildim bu seferde onu istiyo yine

benim piyasadaki db ile kıyaslancak olursa item tablosu olarak daha iyi benimki sql 2000 olmasından kaybediyor o kadar 😀 diger npc k_npcpos monster vs. aynı zaten ama moradon npclerini degistirdim

Bugün senin server filesle beraber paylaştığın dbye importladım çoğu tabloyu. K_NPCPOS aşırı dolu olduğu için(veya uyuşmazlık var bilmiyorum) AI Connect fail veriyor. Sadece emc,lufer ve moradon npclerini bıraktım gerisinin npcpos'unu kaldırıdım sorunsuz açıldı. Item tablosunu da importladım, Bahamut eksik 😀 Orjinal sexyko 1534 datalarını decrypt edip bizim exe ile çalışabilecek hale getirirsek işe yarar diye düşünüyorum. Skill tablosunu da aynı şekilde importladım sorunsuz. Fakat hala mageler nova atamıyor 🙂

Uğraşmaya devam... 😛

Aynen Bende Yaptım O Dediğin Tarzları Mageler Nova Atamıyo Atıyo Ama Gözükmüyo. Mesala Worm'lara Atıyorum Ölüyo Worm'lar Ama Efectler Gozukmuyo Bazen DC yiyorum 😀

eski usko clientinin üstüne yeni şeyler yapıyor knight üstüne kurulmuş farklı bir oyun olarak açıcak

nero senn fileslerle brlkte bu dbyi sql2008emi kuruorz yksa 2000dede clsıomu bu? kuracağm pc suan servistede ondan soruorm ona göre indrcem sql.

Geri