Kardeşim allah razı olsun mükemmel bir db paylaştın
forumdaki yazıcı uzunca dikkatli bir şekilde okudum yazan özellikleri görünce bunun çalışacağına açıkcası hiç inanmadım
hemen indirip vdse kurdum herşeyi eksiksiz yaptım ama bir türlü olmadı açılmadı he dedim bu bozuk zaten sağlam olsa bunu neden paylaşsın diye düşünürken arkadaşa skype üzerinden ulaşmaya karar verdim arkadaş anında skypedan kabul etti
yardımcı olurmusun mesajıma ne demek yanıtını verdi
öyle işin çakalları gibi vds bilgini ver demedi tw ile pcme bağlandı ordanda beraber vdse girdik
yaptığı tüm işlemleri saniye saniye izledim her adımı tek tek yazdı
birde baktımki inanılmaz birşey gerçekten çalıştı hiç bir hata olmadan en ufak sorun çıkartmadan oyun aktif oldu
üzerine exe pacthlemeyi ve gerekli yazılımları gösterdi
vdsime özel güvenlik yazılımı kurdu ip lisanslı olarak kısacası ilk indirdiğimde çalışmıyor diye yemin edebileceğim birşey sorunsuz şekilde çalıştı üstelik piayasa ben bu işin kurtuyum diyenlere 10 basarak
eşi benzeri olmayan bir database %100 sorunsuz maplar ile beraber sundu şu an bu işin lideriyim diyen pvp serverlardan çok daha üst düzey bir databse ve maplara sahip bir server oldu sayesinde
arkadaşa ne dilersin diye sorduğumda teşekkür etmen yeterli diye bir cevap aldım açıkcaı başkası olsa direk hesap numarasını yazardı bu öylemi hayır değil
bu arkadaşın eli öpülmezde ne yapılır siz söyleyin arkadaşa hepinizin huzurunda kendisine çok teşekkür ediyorum
allah tüm dileklerini kabul eder inş.
Saygılarımla
Egemen ustam