•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

RT UskoDatabasev2 UskoGorevler&ButunUskoMapler&RebirthSystem&Yeni Armor Ve Silahlar & Daha Fazlası..

Cevap: RT UskoDatabasev2 UskoGorevler&ButunUskoMapler&RebirthSystem&Yeni Armor Ve Silahlar & Daha Fa

başarılı

Cevap: RT UskoDatabasev2 UskoGorevler&ButunUskoMapler&RebirthSystem&Yeni Armor Ve Silahlar & Daha Fa

Başarılı !

tebrık edrım ustadummm

Yorumlar İçin Herkese Teşkkür Ederim Sorunu Olan Özel Mesajdan Veya Skype Ekleyerek Söyleyebilir Yardım Ederim.

Teşekkürler.

sağol

arkadaşın verdiği server filesler sorunlu hiç bir şekilde ebenezeri açamıyorsunuz bu server filesler olmadan hali ile db de bir işe yaramıyor boşuna indirmeyin

eline sağlık güzel paylaşım

arkadaşın verdiği server filesler sorunlu hiç bir şekilde ebenezeri açamıyorsunuz bu server filesler olmadan hali ile db de bir işe yaramıyor boşuna indirmeyin

Kardeşim sistemde heran gibi sorun yok kuran kurdu hatta tblleri exe'ye gömemeyen 20 küsür kişiyede skypeden yardım ettim , ücretsiz olarakta bazı kişilere editlemeler yaptım. Sen şimdi kalkıp kuramayınca direk bana suç atman hata. Ben sana ayların emeğini paylaşıyorum sen kötülüyorsun o zaman indirmeyeceksin ben burda sana sorunsuz şekilde çalışan bir sistem sunuyorum kuramıyorsan kötülemek yerine skype ekleyip yardım isteyeceksin.

Kardeşim allah razı olsun mükemmel bir db paylaştın

forumdaki yazıcı uzunca dikkatli bir şekilde okudum yazan özellikleri görünce bunun çalışacağına açıkcası hiç inanmadım

hemen indirip vdse kurdum herşeyi eksiksiz yaptım ama bir türlü olmadı açılmadı he dedim bu bozuk zaten sağlam olsa bunu neden paylaşsın diye düşünürken arkadaşa skype üzerinden ulaşmaya karar verdim arkadaş anında skypedan kabul etti

yardımcı olurmusun mesajıma ne demek yanıtını verdi

öyle işin çakalları gibi vds bilgini ver demedi tw ile pcme bağlandı ordanda beraber vdse girdik

yaptığı tüm işlemleri saniye saniye izledim her adımı tek tek yazdı

birde baktımki inanılmaz birşey gerçekten çalıştı hiç bir hata olmadan en ufak sorun çıkartmadan oyun aktif oldu

üzerine exe pacthlemeyi ve gerekli yazılımları gösterdi

vdsime özel güvenlik yazılımı kurdu ip lisanslı olarak kısacası ilk indirdiğimde çalışmıyor diye yemin edebileceğim birşey sorunsuz şekilde çalıştı üstelik piayasa ben bu işin kurtuyum diyenlere 10 basarak

eşi benzeri olmayan bir database %100 sorunsuz maplar ile beraber sundu şu an bu işin lideriyim diyen pvp serverlardan çok daha üst düzey bir databse ve maplara sahip bir server oldu sayesinde

arkadaşa ne dilersin diye sorduğumda teşekkür etmen yeterli diye bir cevap aldım açıkcaı başkası olsa direk hesap numarasını yazardı bu öylemi hayır değil

bu arkadaşın eli öpülmezde ne yapılır siz söyleyin arkadaşa hepinizin huzurunda kendisine çok teşekkür ediyorum

allah tüm dileklerini kabul eder inş.

Saygılarımla

Egemen ustam

Kardeşim allah razı olsun mükemmel bir db paylaştın

forumdaki yazıcı uzunca dikkatli bir şekilde okudum yazan özellikleri görünce bunun çalışacağına açıkcası hiç inanmadım

hemen indirip vdse kurdum herşeyi eksiksiz yaptım ama bir türlü olmadı açılmadı he dedim bu bozuk zaten sağlam olsa bunu neden paylaşsın diye düşünürken arkadaşa skype üzerinden ulaşmaya karar verdim arkadaş anında skypedan kabul etti

yardımcı olurmusun mesajıma ne demek yanıtını verdi

öyle işin çakalları gibi vds bilgini ver demedi tw ile pcme bağlandı ordanda beraber vdse girdik

yaptığı tüm işlemleri saniye saniye izledim her adımı tek tek yazdı

birde baktımki inanılmaz birşey gerçekten çalıştı hiç bir hata olmadan en ufak sorun çıkartmadan oyun aktif oldu

üzerine exe pacthlemeyi ve gerekli yazılımları gösterdi

vdsime özel güvenlik yazılımı kurdu ip lisanslı olarak kısacası ilk indirdiğimde çalışmıyor diye yemin edebileceğim birşey sorunsuz şekilde çalıştı üstelik piayasa ben bu işin kurtuyum diyenlere 10 basarak

eşi benzeri olmayan bir database %100 sorunsuz maplar ile beraber sundu şu an bu işin lideriyim diyen pvp serverlardan çok daha üst düzey bir databse ve maplara sahip bir server oldu sayesinde

arkadaşa ne dilersin diye sorduğumda teşekkür etmen yeterli diye bir cevap aldım açıkcaı başkası olsa direk hesap numarasını yazardı bu öylemi hayır değil

bu arkadaşın eli öpülmezde ne yapılır siz söyleyin arkadaşa hepinizin huzurunda kendisine çok teşekkür ediyorum

allah tüm dileklerini kabul eder inş.

Saygılarımla

Egemen ustam

Yorumun İçin teşekkür ederim taner yardım edebildiysem ne mutlu bana 🙂

yardımcı olmakmı emin ol fazlasını yaptın

teşekkürler..

tesekkurler

saol

Yorumlar için herkese teşekkür ederim ve forumun geri alınmasıyla silinen bir çok yorum içinde.

Geri