Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güzel farm Server. Kaliteli sunucu kaliteli oyun Biz çok sevdik Saçma sapan droplar itemler yok herşey çok güzel droplanmış. Adam tüm db yi silip sıfırdan Dropları oranları tek tek eklemiş. Özellikle cz bowlda ego slotu konulması çok iyi oldu oranı bf drobuna göre azda olsa en azından kaaılabiliyor.upgrade usko gibi biraz daha kolay
Kısaca Server başlayan kc harcamadan 1 saatte 7 seti dizebiliyor. Maden çok iyi para bus ve item kastiriyor,
Zaten başlangıçta walkry kanat dövme patos lar ve emblem ile war pad ve royal chitn ile royal shel set yanında exp craft silah çok iyi olmuş Yani baş ağrımadan farm yapılabiliyor. Hatta o itemlere pk bile atiliyor rahatlıkla.
ProsKO ekibine böyle bir database oyun için teşekkürler.
Üstteki resim gm den istedim paylaşmak için Yani beni gm sananlar olmuş gm değilim 🙂
Krallık Boşta Belki Aranan Kral Sen Olabilirsin..
Şuan En yüksek Np 20k..
31 Martta Krallık Seçimi Yapılacaktır..
En yüksek Np'li iki IRKIN Oyuncusuna Krallık Verilecektir.
Oyuncular Tarafından Klasgame yapılacak Öneri üzerine Oyun içi kastıgınız GB'leri satabilirsiniz.. gb alım satım için klasgame taleplerinizi iletebilirsiniz..