[/FONT][/COLOR][COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]not 1: inventory'nizde itemler var gibi gözükür aslında satılmıştır.[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]not 2 : mage atak bir test edin.[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]not 3 : f1 f2 basınca saldırı kapa aç falan kaldırıldı.[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]not 4 : gerisini keşfedin[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]not 5 : "Parti" sekmesinde "Upgrade" butonuna basarsanız item basma sayfası çıkacaktır[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]----------------------------------------------------------------------------------[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]kullanımını anlatıyorum. yazdığınız soruları cevaplamayacağım, yardımı başka üyelerden isteyin. anlayan anlamayana anlatsın.[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]normal oyuna pencere adı ile bağlanıyorsunuz.[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]1. Adım : bot ekrana geldiğinde "Oto kutu" bölümünden "Ayarlar" basıyorsunuz.[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]Item arama kısmına "bar" yazıp silver gold ne kadar bar varsa satışına evet diyin.[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]"coin" yazıp da silver coin ne varsa okeyleyin. "değişiklikleri uygula" basın ve satılacaklar işlemi tamam.[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]2. Adım : Botun bulunduğu klasörde "Settings" adında klasör açılmıştı. o klasörün içindeki "Route" klasörüne girin ve [/I][/FONT][/COLOR][URL="http://speedy.sh/JjREC/maden3.dat"]bunu[/URL][COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]atın. (Moradondaki maden bu.) Hemen ardından bottan "Karakter Kontrol" sekmesine gelin ve "Rota Haritası" butonuna basın. Yüklenecek rotada "maden3" seçin böylece rotayı da çizmiş olacaksınız[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]eğer lufer emc gibi yerlerde çizmek isterseniz kazı yeri->sundires->kazı yeri şeklinde köşe eklemelisiniz.[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]3. Adım : "Karakter kontrol" bölümünden "Kazı yapma aktif" işaretleyin.[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]4. Adım : Karakterinizi mutlaka kazı yapabilecek şekilde bir kereye masus konumlandırın. (Yani kazı alanında duruk olsun)[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]5. Adım : Botu başlatın. otomatik kazmaya başlayacaktır.[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]Edit :[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]speedhack direk işaretleyin daha hızlı sundires'e gider.[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]wall hack te açmayı unutmayın.[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]bir kaç fonksiyon daha çalışıyor oto pot vs fakat onların anlatımının üzerinde durmadım.[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=Yellow][FONT=verdana][I]Edit 2 :
he bu arada arkadaşlar bota bağlanıp bot başlat dediğiniz zaman üstte bir sayaç işliyor
şöyle bir şey
[COLOR=Red]0[/COLOR]:0 saniye False diye
DC yediğinizde veya bot durdurduğunuzda sayaç durur. sayacın fotoğraflarını atmanızı bekliyorum [kırmızı ile boyalı olan yer dakikayı verir] [/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=Blue][FONT=verdana][I][SIZE=6]Edit 3 :
Itemler gidiyor ve para gelmiyor diyen arkadaşlar. Relog atınca o para gelecektir, el ile npc'ye bişey satar veya kutudan para toplarsanız paranız düzelecektir.[/SIZE][/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]--------------------------------------------------------------------------------[/I][/FONT][/COLOR]
***Hidden content cannot be quoted.***
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]---------------------------------------------------------------[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]upgrade bot anlatım[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]anvilin dibinde basıyor sadece. yakınlarında olmalı char.[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]itemleri listeden işaretliyorsunuz.[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]sağdan da scroll seçiyorsunuz.[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]upgrade yap basıyorsunuz. bu kadar.[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I](NPC açıkken char üst bilgisi gelmez ona göre sonra çalışmıyor vay efendim demeyin.)[/I][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]Eğer item adı yeşil oluyorsa başarı ile upgrade olmuştur ve yeni seviyesi hemen yanında yazıyordur. [/I][/FONT][/COLOR]
[IMG]http://i.imgur.com/56osoZW.png[/IMG]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]eğer item adı sarı oluyorsa ya npc'ye yakın değilsiniz, ya da buss kalmamıştır.[/I][/FONT][/COLOR]
[IMG]http://i.imgur.com/uBB09LV.png[/IMG]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]eğer item adı kırmızı oluyorsa o item yanmıştır ve son item seviyesi yanında duruyordur..[/I][/FONT][/COLOR]
[IMG]http://i.imgur.com/tXVKwvO.png[/IMG]
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]indirme linki : [/I][/FONT][/COLOR]***Hidden content cannot be quoted.***
[COLOR=#A19F9F][FONT=verdana][I]*-----------------------------------------------------[/I][/FONT][/COLOR][COLOR=#A19F9F][FONT=verdana]