•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

1299-1397-1534-18xx HD Effect's Client Eklentisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Direnish
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
elinize saglık:qqq:

---------- Yorum eklendi 01:36'da ---------- Önceki yorum 01:31'da ----------

teşekürler herşey icin gerçekten çok güzel bir paylaşıim

^+++++++++++++++

guuzel paylaşım eline saglk

Öncelikle Selamun Aleyküm. Bildiginiz Gibi Uskoda Su Anda HD Effects Benzeri Bir Efekt Kullanılmakta. Bunu Baslıktaki Versionlar İçin Düşündüm. Eskiden Düsük Kaliteli Oyunları HD Efek Geliştirmek İçin "ENBSeries" Vardı Çok Fazla Oyun Kapsıyordu Ama KnightOnline Aralarında Yoktu Bende Bu "ENBSeries"i KnightOnlineye Uyarlamaya Çalıştım Az Biraz Birşeyler Oldu Üzerinde Calısıyorum Son Halinide Paylasmayı Düsünüyorum.

Directx 8 Destekli Daha İyi Grafik İçin Directx 9 a Çevirecektim KnightOnline Algılamıyor Bu Seferde Neyse 😀

Dosyaları KnightOnline'nin Bulundugu Yere Atın Ve Oyuna Girin Farkı %100 Göreceksiniz

ScreenShot :
64010_467946409928103_920071418_n.jpg

hidden content may not be quoted

Rar Pass: neronlineworld

Öncelikle Selamun Aleyküm. Bildiginiz Gibi Uskoda Su Anda HD Effects Benzeri Bir Efekt Kullanılmakta. Bunu Baslıktaki Versionlar İçin Düşündüm. Eskiden Düsük Kaliteli Oyunları HD Efek Geliştirmek İçin "ENBSeries" Vardı Çok Fazla Oyun Kapsıyordu Ama KnightOnline Aralarında Yoktu Bende Bu "ENBSeries"i KnightOnlineye Uyarlamaya Çalıştım Az Biraz Birşeyler Oldu Üzerinde Calısıyorum Son Halinide Paylasmayı Düsünüyorum.

Directx 8 Destekli Daha İyi Grafik İçin Directx 9 a Çevirecektim KnightOnline Algılamıyor Bu Seferde Neyse 😀

Dosyaları KnightOnline'nin Bulundugu Yere Atın Ve Oyuna Girin Farkı %100 Göreceksiniz

ScreenShot :
64010_467946409928103_920071418_n.jpg

hidden content may not be quoted

Rar Pass: neronlineworld[/QUOTE]

Geri