•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Yeni 19xx Beta Server Online , l New Usko View l Wing l Skill Effect l , Denemek için Hazır .. !

karakans

Kayıtlı Üye
ip: knightgamers.org

Client Olmayanlar:

Full 83/1 Başlangıç itemler üstünde tüm eşyalar pus'ta ücretsiz .. !

------------------------------------------------------------------------------------------------------

syws1.jpg

sywsm.jpg

sywt7.jpg

sywug.jpg

szfkg.jpg

szfkq.jpg

szvuw.jpg

szvv4.jpg

t0ry3.jpg

t0rz7.jpg

t265s.jpg

t2bv4.jpg

t2cw7.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------

İP:knightgamers.org

Cevap: Yeni 19xx Beta Server Online , l New Usko View l Wing l Skill Effect l , Denemek için Hazır .

TAkıpteyım

Cevap: Yeni 19xx Beta Server Online , l New Usko View l Wing l Skill Effect l , Denemek için Hazır .

mürlü olur umarım.

+++++++++++++

+++++++++++++++++++++

Sonuc olarak bırseyler olur umarım

Arkadaşlar bu server ın sahibi ile yakından görüştüm adam sadece server ı editliyor ben biraz oynadım ve bıraktım tamamen zaman kaybı

admin desen düşüncesiz bencil bir adam başta iyi olucak dedik ama sonradan adamın sadece editleyip satacağını öğrendik ve fikrimiz değişti Zaten Beta server adı üzerinde girmenizi tavsiye etmiyorum bana kalırsa bu adamın yaptığı 5 günlük home db açanların yaptığından dahada kötü göstere göstere insanlar ile oynuyor.

@Dark lunar - @Oreads - @Gemi Savaşı aktif sorunsuz.

Arkadaşlar bu server ın sahibi ile yakından görüştüm adam sadece server ı editliyor ben biraz oynadım ve bıraktım tamamen zaman kaybı

admin desen düşüncesiz bencil bir adam başta iyi olucak dedik ama sonradan adamın sadece editleyip satacağını öğrendik ve fikrimiz değişti Zaten Beta server adı üzerinde girmenizi tavsiye etmiyorum bana kalırsa bu adamın yaptığı 5 günlük home db açanların yaptığından dahada kötü göstere göstere insanlar ile oynuyor.

bu serverin satılacağını sana kim söledi arkadaş? kendimiz eksikleri gideriyoruz. biri kalkmış bi laf uydurmuş milleti kandırmanın manasıs yok beta ne demek biliyormusun ki konuşuyorsn? hataları test edip düzenlemektir. Sen bu hataları düzenlemeden açsan ne olacak sonucu ? çok saçma bir düşnceye sahipsin kardeşim kusura bakma !

Geri