İçerisinde bulunan dosyalar
- AutoIt Scriptler
v6 Client EXE, Data/Chr/UI_US Patch ve Server Files
- AutoIt Setup
Serdar Yavru adlı biri tarafından yapılmıs bu kişinin askere gitmesinden faydalanıp piyasada 50tl civarı başkaları tarafından satılan bir anti hile sistemi, ben ise kaynak kodlarını paylasıyorum.
Soacs ve XSkip dosyaları üzerine autoit ile yazılıp eklenen bir sistemden başka birşey değildir. Bu tür çakalların "emeğim" dediği şey asıl başka kişilerin emekleridir.
Anti Hile sistemi yapılması kolay birşey değildir, minimum 3-5 ay arasında ancak sağlam bir çalışma ortaya çıkabilir.
İndirme linkleri
- AutoIt Scriptler
Kod:
KShield.au3
Cons.au3
KnightOnline.au3
Consol.au3
v6 Client EXE, Data/Chr/UI_US Patch ve Server Files
- AutoIt Setup
Kod:
autoit-v3-setup.exe
SciTE4AutoIt3.exe
[COLOR="Red"]NOT:[/COLOR] Kulurumdan sonra AutoIt3/Includes klasörünü kurulumu yaptıgınız yere atın
Serdar Yavru adlı biri tarafından yapılmıs bu kişinin askere gitmesinden faydalanıp piyasada 50tl civarı başkaları tarafından satılan bir anti hile sistemi, ben ise kaynak kodlarını paylasıyorum.
Soacs ve XSkip dosyaları üzerine autoit ile yazılıp eklenen bir sistemden başka birşey değildir. Bu tür çakalların "emeğim" dediği şey asıl başka kişilerin emekleridir.
Anti Hile sistemi yapılması kolay birşey değildir, minimum 3-5 ay arasında ancak sağlam bir çalışma ortaya çıkabilir.
İndirme linkleri
View hidden content is available for registered users!