•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

VictoryKo 1886 Server Açık Beta ON PK Atabilirsiniz.Başlangıç İtemli

KeremErden

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar üzerinde uğraştığımız 1886 serverdeki eksikleri daha çabuk giderebilmek için AÇIK beta yapıp sizden yardım almaya karar verdik sizin yardımınızla bulacağımız her hangi bir açık aynı gece içinde giderilme çalışmalarına başlanacaktır.Beta sürecinin ne zaman biteceği kesin değildir herhangi bilgi ve soru için Facebook sayfamızı takip ediniz

İP:109.200.8.51

İP:109.200.8.51

1886 Full Client:

Sorun Yaşayanlar İçin Gerekli Patch:

Cevap: VictoryKo 1886 Server Açık Beta ON PK Atabilirsiniz.Başlangıç İtemli

Server bakıma alınmıştır sabah yeniden açılacaktır. valkiry bonusları aktif edildi chaos stone ayarlanıyor

Duyuru : Saat 12.28 De Mage skill sorunları ile ilgili başlattıgımız çalışma sonucu serverin beta açılış saati ileri alınmıştır, çalışmalarımız bitince tekrar online olacağız ,duyarlılığınızdan dolayı teşekkür ederiz .

VİCTORY KO EKİBİ

Üyelik almamız gerekiyor.Giriş yapamıyorum nasıl yapacağız.

Başkalarının SS'leri snoxd Sourceyle Açılmış Mükemmel Bir Server(!)

Off off 😀 bişey yaptıklarını sanıyorlar snoxd dosyalar zaten şuanda piyasada en ilerde fixlenen 😀 sourceler ve eline alan tamam ben fixledim serveri açayım artık dıyor ama server girince 500 tan e bug çıkıyor arkadaş anlamıyormusunuz artık snoxd dosyalarla olcak iş değil bu iş .

----------------- bunların hepsi eğlence amaçlı biz para kazanma gütmüyoruz

Geri