Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir aklımda olan bir projeye başlama kararı almış bulunmaktayım. Bununla ilgili sizlere bir kaç şey sormak istiyorum, umarım düzgün ve açıklayıcı bir dil ile cevap verirsiniz.
Sunucumu en baştan, kendim kodlayarak yazmak istiyorum. Veritabanı kodlamak için yeterli bilgiye sahibim.
1. Soru; v1299 'da Krowaz Map, Quest, İtem'lerini Ekleyebilirimiyim? Yani v1299 Client bunları Gösterip, Oynatır mı?
2. Soru; Client Editlemek için Yazılım Dili ve Program Nedir?
3. Soru; JAPKO, KoreanKO, UTC, Krowaz, RED & Black Chitin, Dragon Scale gibi eklentiler oyunda olabilir mi?
4. Soru; Database'yi yaptık diyelim. Server Login'lere bunları nasıl tanıtabilirim?
Bildiğiniz kısmı lütfen anlatır mısınız? Şimdiden teşekkürler.
Sunucumu en baştan, kendim kodlayarak yazmak istiyorum. Veritabanı kodlamak için yeterli bilgiye sahibim.
1. Soru; v1299 'da Krowaz Map, Quest, İtem'lerini Ekleyebilirimiyim? Yani v1299 Client bunları Gösterip, Oynatır mı?
2. Soru; Client Editlemek için Yazılım Dili ve Program Nedir?
3. Soru; JAPKO, KoreanKO, UTC, Krowaz, RED & Black Chitin, Dragon Scale gibi eklentiler oyunda olabilir mi?
4. Soru; Database'yi yaptık diyelim. Server Login'lere bunları nasıl tanıtabilirim?
Bildiğiniz kısmı lütfen anlatır mısınız? Şimdiden teşekkürler.