•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

v2143 FULL SERVER DOSYALARI | SERVER FILES | DATABASE | PATCH | SOURCE

zaferquven

Kayıtlı Üye
SERVER DOSYALARI X-LAZ IN ARŞİVDEN ÇIKARIP PAYLAŞTIĞI DOSYALARDIR. X-LAZ A YAPMIŞ OLDUĞU PAYLAŞIMDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM. SERVER DOSYALRINI KURUP TEST ETTİM VE SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE OYUNA GİRİŞ YAPTIM. DOSYALARA BİRAZ EMEK VEREREK GÜZEL BİR SERVER OLACAĞINDAN EMİNİM. BU DOSYALARI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. GÖRDÜĞÜM KADARI İLE 21XX PAYLAŞIMLARIN GENELDE SOURCELERİ YADA FILESLARI YOK BU NEDENDEN ÖTÜRÜ BU PAYLAŞIMI YAPMA GEREĞİ DUYDUM. DATABASE SQL 2014 UYUMLUDUR.

ŞİMDİ GELELİM OYUNDAN GÖRÜNTÜLERE

2r1zyq.jpg

BrP7Eg.jpg

ZZkoWa.jpg

oj342m.jpg

ldj5LX.jpg

V0aWAn.jpg

INDIRME LINKI =

Cevap: v2143 FULL SERVER DOSYALARI | SERVER FILES | DATABASE | PATCH | SOURCE

yine bozuk buglu files paylaşmışlar x-lax bu fıruma daha güvenim azalıyor vip üye diyip milletten para alıp

dosya veriyorlar yine arıza yine sorun.. quest ler çalışmıyor yaratık hızları gix değil ice ligt işlemiyor

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

X-LAZ denen denyo nun goktug dan aglaya istedigi bozuk src ların BEN yaptım diye herkesin paylasmasıda ayrı bi ironi tabi 🙂

bi bok bilmiyosanızda src da CTRL + F yapıp nxwile ve Obede yazın X-LAZ denen denyo dolandırıcı serefsizin mi yoksa degilmi anlarsınız 😀 ayrıca bu src un asıl geliştiricisi ve sahibi Obede da Silva dır 🙂

DN - X-LAZ ın skype konusma kayıtları ve aglama ları hala durmaktadır 🙂

Geri