•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

[v2039] Kaynak Kodları & Veritabanı & Görevler ( Source & Database & LUA )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Terry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [v2039] Kaynak Kodları & Veritabanı & Görevler ( Source & Database & LUA )

sagolllllllllllllll

Cevap: [v2039] Kaynak Kodları & Veritabanı & Görevler ( Source & Database & LUA )

asdasdasd sadas dasd asd asd asdasd

kardeş NPC den item alma sorunu için yardım edebilirmisin :S

tamam sorunu çözdüm bide #define WIZ_TERRY 0x9F bunu detaylı anlatırsan iyi olur bilmeyenlerimiz var (ne olarak ekledin bunu )

tamam hallettim ama nedense clientte skil_magic_main hatası veriyor sizin paylaştığınız v2 clienti ve bununla verdiğiniz exeyi kullanıyorum

Bunu bilmiyorsan zaten ne işin var sourceyle arkadaş.

bakıyorumda dünkü bok artistlik yapıyor ulen bundan 3 sene önce yalakalık yaptını hatırlarım bana şimdi c++ codermi oldun milletin paylaştığı kodları bir araya getirerek coder olunmaz bide kendi ismini tanımlamış koda coderim diye geçiniyon bare piyasadaki sorunlardan 1 tanesini hallet ondan sonra herif coder olmuş diyek :hiddenfubar: milletlede konuşurken adam gibi konuş çok bilmişlik taslama

wererwerewrwe

eyvaşllah hocam

Geri