•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

[v2039] Kaynak Kodları & Veritabanı & Görevler ( Source & Database & LUA )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Terry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: [v2039] Kaynak Kodları & Veritabanı & Görevler ( Source & Database & LUA )

thanks selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Cevap: [v2039] Kaynak Kodları & Veritabanı & Görevler ( Source & Database & LUA )

ınsallah digerleri gibi boktan degıldır...

Bir türlü doğru clienti bulamadım ya. Tavsiye edeceğiniz bir client var mı?

Kimse birşey söylemeyecek mi ya ?

Ulan daha serverin s sinden anlamayan insanlar gelip burda bana artist diyor, birşey bilmiyorsan zorlama işte. Zone info hatasi diyorsun daha gameserverin kaça kadar zone id destekledigini bulamiyorsun gelip bana burda biliyorum ediyorum demeyin, iyilik yapiyoruz v2039 çalisin diyoruz gelmiş burda şekil yapiyonuz. Sizin gibilere hic bir bok vermicen de işte.Naparsın iyilikte bizde kalsın.

Terry bugüne kadar v2 ile olan paylaşımlarını her zaman destekledim ama bir çok kişiye karşı olan tutumun hiç hoş değil. Evet bir çok kişi sunucu(server) ile ilgili bir şey bilmiyor olabilir. Bu senin üslubunu eleştiri yapamayacağı anlamına gelmez -ki @Emrah bu dosyaları paylaşamadan önce piyasada yoktun. (Aktif değildin.) Büyük bir başarı ile var olmadın. v2 Source'yi komple sen paylaşmış olsan a menna derdim.

Sabahtan beri aradağımı buldum diye cevap atıyorum, bulamadım inşallah budur 😀

Geri