SultanWar clanına başlamamış arkadaşların başlamamasını tavsiye ediyorum. Oyun parası geçmiyor cebinizden tl ödemeleri ile item yapabiliyorsunuz. Oyuna yüklü miktar TL yatırıp ayrıcalık yapmaktadır. Oyuna para yatırmayan herkes en ufak bir itirazda banlanıyordur. Aylarca item kasıp yaptıktan sonra bir konu hakkında itirazda elbet bulanacaksınız ve emekleriniz boşa gidecektir. Admin WakeUp - OnTheSun ve Angels gibi başlı clanlar ile yardımlaşıp tek o clanları gözde tutuyor çünkü para kazandıran kişiler onlar diğer userleri görmemezlikten geliyor. Parayı veren düdüğü çalıyor gibi düşünelim bunu. SultanWar gibi rezil serverda en ufak bir itirazımızda tüm clanımızı banlamıştır bu insanlar. Sizinle uğraşmak istemiyorum diyor admin bir admin böyle diyemez ilgilenmek zorundasın. Bu adamın SultanWar dan hariç 13 tane daha serveri varmış bilmiyoruz hangileri ama böyle emek hırsızların serverlerinden uzak durun diye paylaşıyorum. Eğer başlayacak olan arkadaşların şimdiden emeğine geçmiş olsun, iyi günler..