•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

SrGame xSnoxd 18xx Arkadaşlar ALIN SİZE HARD DİSKTEN TAZECİK :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bobert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bobert

Kayıtlı Üye
Krowaz itemlerin patlaması , Rival sistemi , angry expension , maden , cris ibex potlar , duration ve cospre scler , cospre item bonusları , skillerin %90 ı fixtir

ARKADAŞLAR LİNK YENİLEYEMEYECEĞİM SİTE ÇÖKMÜŞ SERVER DOSYALARI KAYIP İNDİREN ARKADAŞLARDAN RİCA EDEREK UPLOAD ETMELERİNİ BEYAN EDİYORUM.. EN KISA SÜRE ZARFINDA İNŞALLAH UPLOAD EDİLECEKTİR VE GELEN LİNKLERİ BURAYA YAPIŞTIRACAĞIM.

BANA ULAŞMAK İÇİN:

TEL:0 539 657 40 01

FACE:

View hidden content is available for registered users!

RAR PASS:
Kod:
ko-fox.com

Şunuda söylemek isterim ki Bu server filesler x64bit işletim sistemlerine göredir.Yani işletim sisteminiz x32 ise hiç indirmeye kalkışmayın çünkü Server dosyalarını açtığınızda "Bu bir win32 uygulaması değil." Hatası alacaksınızdır.

Peki ya Almamak için ne yapabiliriz diyorsanız.. Denedim Kesinlikle oluyor. En az 3gb Ram 'iniz olması lazım Win 7 veya xp kurun İşletim sistemi olarak x64 indirin ve formatlayın görüceksiniz ki olacaktır.Bazı arkadaşlar içinde söylüyorum Ekran kartı Önemli değil sadece Ram'iniz yüksek olsun yeterli ...

Serverden Resimler

qjw76.png

qjwcl.png

qjwjh.png

qjwmf.png

qjwq9.png

qjxdm.png

KOLAY GELSİN..

LİNK KIRILDIKÇA SÖYLEYİN YENİLETEYİM 🙂 + TEŞEKKÜR 'Ü UNUTMAYIN!! :evilgrin:

Cevap: SrGame xSnoxd 18xx Arkadaşlar ALIN SİZE HARD DİSKTEN TAZECİK 🙂

saol dostum adamsın

Önemli değil daha demin konu gördüm aklıma geldi ... 1397 Full fixli sw fileslerde vardı onlar çöpe gitti .. Hatta sw filesleri kendi sw'eme göre editlemiştim.

🙂 güle güle kullanın

TEŞEKKÜRLERİ UNUTMAYIN 😉

Bu arada arkadaşlar Skiller veya herhangi birsorun olursa bana ulaşmanız yeterli.. İyi günler dilerim.

Ulaşabilecegimiz Tel No Veya Face Yazarmısın ? Eline Saglık

teşekkürler

teşekkürler +++

tesekkurler dostum

Geri