•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

SQL 2008 Kurulumu Ve ODBC Videolu+Sesli Anlatım 2024

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Vfor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vfor

Kayıtlı Üye
SQL 2008

KURULUM:

View hidden content is available for registered users!

ODBC AYARLARI

SQL 2008 Import & Export Islemi:

ANLATIMI YAPAN KİŞİ: FreeManTr

İNDİRMEK İÇİN:

hemen atiyorum bilgisayarım Win7 64bit olduğu için kendime virtual pc ile sanal pc açtım ona kurmaya çalıştım ondada hata aldım şimdi resim ekliyorum

ß~y_Das[-]acK;19192' Alıntı:
hemen atiyorum bilgisayarım Win7 64bit olduğu için kendime virtual pc ile sanal pc açtım ona kurmaya çalıştım ondada hata aldım şimdi resim ekliyorum

bende win7 64 bit kullaniyorum burdan 64 bit indir kur virtual pcye gerek yok

SQL 2008 R2 64bit:

buda serial

PTTFM-X467G-P7RH2-3Q6CG-4DMYB

64bit te indirip denedim arkadaşım aynı yerde yine hata aldım şimdi pcye çıkartılıyorda hata aldığım yeri ben kısaca söyliyim 5dk ye kalmaz foto da eklerimhani kurulum yaparken hangi programların kurulacağını seçiyorsunya işte manager bilmemne query felan alttada nereye yükleneceği yazıyor o ekranda tam next diyorum hata veriyor 5dk içinde foto ekleyeceğim

3.5 sürümü yüklü bilgisayarda windows powershell felan bütün gerekli herşey yüklü zaten yüklü olmasa o ekrana geçemem

Buyur bu resim

fczwq.jpg

---------- Yorum eklendi 20:17'da ---------- Önceki yorum 20:16'da ----------

flood oluyor k.bakmayın ama orada Hiç birini seçmeyip next dediğimdede aynı hatayı alıyorum internette araştırdım çözümünü bulamadım

Sql Server 2008 R2 Full

32 bit için Microsoft SQL Server 2008 R2 Express Edition with Advanced Services

64 bit için Microsoft SQL Server 2008 R2 Express Edition Database with Advanced Services

Geri