•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

[SoacS] EXP BAR & PREMİUM ÇUBUĞU

Konu Başlığı: [SoacS] EXP BAR & PREMİUM ÇUBUĞU
Yapımcı: TamBiyPich
Yardımcı: -
Uyumlu Versionlar: 1299[/d]

SoacS'ta baya bi kişinin uğraşması ve yapamamış oldukları exp barı usko tarzı yapmayı başardım. Zor serverlar için birebir. Premium Çubuğu usko tarzı ( Günleri Sayiyor önceki konularımdan bakarsanız gün sayısı düşmüştür. ) patch olarak az daha gelistirip 1-2 güne uskonun aynı seklinde koyarım. Daha yenilikler geliyor , proje dolu 🙂

Premium Cubugunda Premium Tipi Ne ise Ona Göre Yazar. Örnek PLATINUM , GOLD , SİLVER PREMİUM.. Altında da Kalan Gün Sayısı Yazar.

Yorumlar için Teşekkürler şimdiden.

View hidden content is available for registered users!

sen bu gazla uskoyu 1299 sürüme geçirceksin başarılarının devamını diliyorum dostum 🙂)

Bunu niçin yaptın

-Hava atmak

-Paylaşmak

-Satmak

-Hava atmak için yaptıysan güzel olmuş bravo

-Paylaşmak için yaptıysan link nerde

-Satmak için yaptıysan fiyatı ney

Bunu niçin yaptın

-Hava atmak

-Paylaşmak

-Satmak

-Hava atmak için yaptıysan güzel olmuş bravo

-Paylaşmak için yaptıysan link nerde

-Satmak için yaptıysan fiyatı ney

-Hava atmak için yapsaydım , sabah aksam bu tarz konuları uplar , havamı atardım.

-Paylaşmak için yapsaydım link koyardım , link olmadığına göre paylaşmak için koymamışım.

-Satmak için yapsaydım da fiyat koyardım , hiç aklımdan satmak da geçmedi.

Bu sıralar pvpyi bıraktım ilgilenmiyorum arada bi foruma bakıyorum ( satmak , paylasmak anlamında aklımdan bisey gecmedi ) , aklımda daha yapabileceğim çok şey var ama uğraşmıyorum tanımadan etmeden böyle bi yorum atman da ilginç olmuş.

Geri