•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Punch Database V.1397 - V3 [DOWNLOAD]

Oto Üyelik

- 50 kareli 50 karesiz sembol

- Karakter açıldığında 80 Lv, Master açık, Itemli başlamakta

- Usko Lv up tablosu (Yani Başlangıc itemleri ve 80 lv başlamayı kaldırıp zor database halinede çevrilebilir, gayet müsayit)

- Stat & Skill sıfırlama sorunsuz

- Geliştirilmiş Item exhange,

- Low & Middle Class Upgrade

- Castle Siege War

- TR karakter düpesi fix

- Oyun tamamen test edilip sorunları fixlendi

- Gereksiz tablo ve prosedürler kaldırıldı

- 2 tane Krowaz Dominion (Teleport Czden, Irka göre otomatik ışınlıyor)

- Classlar eşittir, iyi oynayan kazanır

- 1-80 arası skilleri ek olarak;

CZ ZAMANI GELİNCE MONUMENTİ KESEN BiFrost'a ışınlanıyor ..

Krowaz İstenilen Zamanda Gidilebilir ..

Uskoda Bulunan CZ'nin En ücra köşelerinde gezinen ENİGMA HELL FİRE HAVOC VE METERYAL Adlı 4 YARATIK bulunmaktadır ..

Bu yaratıkları niye koydun derseniz bunların içinde meteryal cıkmakda resimlerdede görceginiz KROWAZCI NPC Bulunmaktadır ve çalışmaktadır ..

Bu Npc Sayesinde Usko Tarzı KROWAZ'a TELEPORT OLup gerekli cube cuff giga scarlet gibi malzemeleri toplayın Dragon Shell Alabilirsiniz ..

Aynı Zaman Bu Npc ile istedigin yaratıga ekleye bilceginiz dbde bulunan dredium adlı uskoda fosilden cıkan malzeme bulunmaktadır ve ENİGMA (4yaratıkdan birini) KESEREKDE METERYAL cıkarttabilir ve bu npcden KROWAZ İTEMİ ALABİLİRSİNİZ..

DB RESİMLER:

DOWNLOAD:

Kod:
[url]http://www.mirrorcreator.com/files/1YMYT9BV/Punch_Database_1397_v3.rar_links[/url]

Arkadaslar İndirdim Filesleri Kurdum Her Seyrinde Ama bendeki 1453 clientlerin hiçbiri ile bağlanamıyorum oyuna :S data hatası veriyor

Data Dosyası Lazım :S

ALLAH Razı Olsun Tek Tek Bug Varmı Diye Bakacam Var ise Yazarım Burdan Ortak Çözümle Düzeltiriz 🙂

Geri