•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Programcılık Hakkında Açık Ögretim Meslek Lisesi Tercihi

BaLTaZaR

Kayıtlı Üye
Önemli : Konunun Yanlıs Yere Acıldıgının Farkında Olarakdan Bölüm Yöneticisinin Gerekli Yere Taşımasını Rica Ederim

Selamu Aleyküm Arkadaslar

Acık ogretim lisesi ' ogrencisiyim ve 100 kredim var

Acık ogretim lisesinden , Acık Meslek Okuluna Geciş Yapmak İstiyorum Bilişim Bölümüne Yazılım Okumak İstiyorum.

# Okulda Nasıl Bir Egitim Beni Bekliyor

# Dikkat Etmem Gerekenler

# Nasıl Bir Yol İzlemeliyim

# Vb.Net Hakkında Neler Ögrenebilirim

# Üniversteden Sonra Saglam Bir Programcı (Coder) Olmam İcin Ne Yapabilirim

Yardımlarınız Bekliyorum

Cevap: Programcılık Hakkında Açık Ögretim Meslek Lisesi Tercihi

Web tasarım ve photos ögrenmesi lazım olabilir tahmin edebilirim

valla okul sadece bu işin yolunu yordamını öğretir sağlam dil öğrenmek sadece kendini gelistirmeye bağlıdır.Ben programcı olucam diyosan aç vb.net ornek kodları inceleye inceleye yap zamanını alıcaktır elbet ama gerçekten birşeyler öğreniceksin

yani ben dil için dedim

ya kısacası kendini gelistireceksin okulun sana direkt birşey öğretecegini sanmıyorum

@EnesKCBS Sagol Hocam Hafızaya Aldım Bunu Not Olarak

Önemli : Konunun Yanlıs Yere Acıldıgının Farkında Olarakdan Bölüm Yöneticisinin Gerekli Yere Taşımasını Rica Ederim

Selamu Aleyküm Arkadaslar

Acık ogretim lisesi ' ogrencisiyim ve 100 kredim var

Acık ogretim lisesinden , Acık Meslek Okuluna Geciş Yapmak İstiyorum Bilişim Bölümüne Yazılım Okumak İstiyorum.

# Okulda Nasıl Bir Egitim Beni Bekliyor

# Dikkat Etmem Gerekenler

# Nasıl Bir Yol İzlemeliyim

# Vb.Net Hakkında Neler Ögrenebilirim

# Üniversteden Sonra Saglam Bir Programcı (Coder) Olmam İcin Ne Yapabilirim

Yardımlarınız Bekliyorum

Mesleki Açık Liseden pek umudun olmasın her şey sende bitiyor yüz yüze eğitimde göreceğin derslerde pek fazla bişi öğrenemezsin programlama için C# giriş seviyesinde şeyler anlatıyorlar onuda modülden gösteriyor megepin sitesine girerek bu modüllere ulaşabilirsin bunları bu sene birebir yaşadığım için söylüyorum ve 3. sınıfa geçtiğin zaman alan seçimi gideceğin okula bağlı her alanı seçme şansın olmayacak web tasarım & veri tabanı programcılığı & ağ işletmeciliği gibisinden bilişim bölümüne fazla öğrenci almıyolar o yüzden geç kalmadan gitmeni öneririm bu sene sınıftakilerin hepsi aa bilgisayar bölümü burası hadi girelim diye gelmiş tipler hayatlarında visual studio açmamış en ufak bir kod bilgisi olmayan insanların ta kendisiydi.Dediğim gibi fazla bir ümidin olmasın açık öğretimde her şey sende biter.

Mesleki Açık Liseden pek umudun olmasın her şey sende bitiyor yüz yüze eğitimde göreceğin derslerde pek fazla bişi öğrenemezsin programlama için C# giriş seviyesinde şeyler anlatıyorlar onuda modülden gösteriyor megepin sitesine girerek bu modüllere ulaşabilirsin bunları bu sene birebir yaşadığım için söylüyorum ve 3. sınıfa geçtiğin zaman alan seçimi gideceğin okula bağlı her alanı seçme şansın olmayacak web tasarım & veri tabanı programcılığı & ağ işletmeciliği gibisinden bilişim bölümüne fazla öğrenci almıyolar o yüzden geç kalmadan gitmeni öneririm bu sene sınıftakilerin hepsi aa bilgisayar bölümü burası hadi girelim diye gelmiş tipler hayatlarında visual studio açmamış en ufak bir kod bilgisi olmayan insanların ta kendisiydi.Dediğim gibi fazla bir ümidin olmasın açık öğretimde her şey sende biter.

teşekkür ederim dostum hafızaya aldım bunu

çünkü c# ile ilgili kaynak sayısı çok fazla 9+ olarak c# ile ilgili iş yapan firma sayısıda çok fazla bakmışsın hobi olarak yaptığın şeyi iş olarak yapmaya başlamışsın. türkiyedeki firmaların %90ı c# kullanır (microsoft teknolojisi kullanan firmalar arasındaki oran.)

Geri