Selamlar,
Düşündüm ki Login Serverdan Bunu Engellesek Daha Pratik Olur vede Login Serverı Tekrar dan Düzenledim.
Yeni Eklenen Özellikler ;
* Bilgi Mesajlarının Başına Saat Eklendi.
* Bilgi Ekranı Genişletildi.
* Login.ini ye Karakter Kontrol Sistemi İçin Ek Ayarlar Getirildi.
* Giriş Logları Login.log Dosyasında Tutulması Sağlandı.
* Login Server Hata Logları Error.log Dosyasında Tutulmaktadır.
* Karakter Kontrol Sistemini Kapatıp, Açabilme Olanağı
* Geçerli Karaktere Uymayan Hesaplara Verilecek nRet(Mesaj) Tipi Belirleme Olanağı
* Geçerli Karakterleri Belirleyebilme Olanağı
Login.ini
Kullanılan Ana Login Prosedür : MAIN_LOGIN (Not : ACCOUNT_LOGIS / ACCOUNT_LOGIA v.b. Ana Login Prosedürünü MAIN_LOGIN Olarak Değiştiriniz.)
Yeni Login Server Download :
iYİ FORUMLAR
Düşündüm ki Login Serverdan Bunu Engellesek Daha Pratik Olur vede Login Serverı Tekrar dan Düzenledim.
Yeni Eklenen Özellikler ;
* Bilgi Mesajlarının Başına Saat Eklendi.
* Bilgi Ekranı Genişletildi.
* Login.ini ye Karakter Kontrol Sistemi İçin Ek Ayarlar Getirildi.
* Giriş Logları Login.log Dosyasında Tutulması Sağlandı.
* Login Server Hata Logları Error.log Dosyasında Tutulmaktadır.
* Karakter Kontrol Sistemini Kapatıp, Açabilme Olanağı
* Geçerli Karaktere Uymayan Hesaplara Verilecek nRet(Mesaj) Tipi Belirleme Olanağı
* Geçerli Karakterleri Belirleyebilme Olanağı
Login.ini
Kod:
[DOWNLOAD] URL=127.0.0.1 PATH=.. [ODBC] DSN=KO_MAIN UID=******** PWD=******** TABLE=VERSION [CONFIGURATION] DEFAULT_PATH=C:\ ; Status = 0 : Kapalı / Status = 1 : Açık ; VALID_CHARACTERS = Geçerli Olmasını İstediğiniz Karakterleri Yazın ; NRET_FOR_INVALID_CHARACTER = Geçersiz Karakter Algılandığında Oyuncuya Verilecek nRet Değeri ; =============================== ; nRet Değerleri ; ; 0 = Seçilen Sunucu Hatalı Mesajı ; 1 = Tüm Bilgiler Kabul Edildi.(Kullanmayınız Bilgi Amaçlı Yazıldı.) ; 2 = Böyle Bir Hesap Adı Bulunamadı Mesajı ; 3 = Yanlış Şifre Mesajı ; 4 = Sunucudan Banlandınız Mesajı ; 5 = Hesabınız Askıda Kaldı Mesajı [CHARACTER_CONTROL] STATUS=1 NRET_FOR_INVALID_CHARACTER=2 VALID_CHARACTERS=qwertyuopasdfghjklizxcvbnmQWERTYUIOPASDFGHJKLZXCVBNM1234567890 [SERVER_LIST] COUNT=1 SERVER_00=127.0.0.1 NAME_00=TEST ; Tüm Haberlerin Kalması Şarttır, Count Değerini Düşerek Haber Sayısını Azaltabilirsiniz Maksimum 3 Adet Haber Koyabilirsiniz. [WHAT_IS_NEWS] COUNT=4 WORLD_NAME=XSKIP# TITLE_00=YENİLİKLER# NEWS_00=Krowaz ve Felankor Cave Aktif Edilmiştir...# TITLE_01=GUVENLIK SISTEMI# NEWS_01=XSkip - Online Oyun Güvenlik Sistemi Devrededir...# TITLE_02=SAVAŞLAR# NEWS_02=Savas Çarşamba ve Cumartesi Günleridir...# TITLE_03=SABIT# NEWS_03=SABIT#
Kullanılan Ana Login Prosedür : MAIN_LOGIN (Not : ACCOUNT_LOGIS / ACCOUNT_LOGIA v.b. Ana Login Prosedürünü MAIN_LOGIN Olarak Değiştiriniz.)
Yeni Login Server Download :
View hidden content is available for registered users!
iYİ FORUMLAR