•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

NERONLINEWORLD 1886 Server Files (Büyük oranda sorunlar çözülmüştür)

baba servera tıklıyyorum 'succesfully connectes to ... server but failed logging into the game (255) diyor

nedir bunun çözümü

Kardeşim ÇOK Teşekkürler . Bazıları Yapıp Mezara Götürmeye Kararlı Allahtan Senin Gibiler VAR . En Azından Bizler'de Görüyoruz . Ne Durumda Ne Oluyor Ne Bitiyor .

ya beyler bi yardımcı oln aiserver ve ebenezer hata vermedigi halde NPC ve Monsterler Yok :S Ctrl+alt+deletede hiç bişy acık deil Fileslerle ilgili . db değiştirdim gene aynı bi yardım ya

Madem 1886 Varda Neden Paylasmıyorsun Sorunsuz Filesleri Nero. Arşivde Duracakta Ne olacakki. zamanında 1299 Server Filesleri Bile yoktu ACS'siz Oynuyorduk İlk PvPleri. Reklam Olmasında İlk PvP Tanıtım Forumu Olan Forumtr'ye Bile K2Network Dava Acmıstı PvP Konusunda. 1299 Hiç Bir yerde Yoktu . ne Oldu Geliştirdiler ve Herkesde var. 13xx'de Yoktu Onuda Geliştirdiler. Yani Sen Paylasmasanda Bunu Mutlaka Birisi Geliştiricek Er Yada Geç Paylasacaktır. Demek İstedigim Bombayı Sen Patlat İsmin Gene 1 Numara Olarak Kalsın.

Madem 1886 Varda Neden Paylasmıyorsun Sorunsuz Filesleri Nero. Arşivde Duracakta Ne olacakki. zamanında 1299 Server Filesleri Bile yoktu ACS'siz Oynuyorduk İlk PvPleri. Reklam Olmasında İlk PvP Tanıtım Forumu Olan Forumtr'ye Bile K2Network Dava Acmıstı PvP Konusunda. 1299 Hiç Bir yerde Yoktu . ne Oldu Geliştirdiler ve Herkesde var. 13xx'de Yoktu Onuda Geliştirdiler. Yani Sen Paylasmasanda Bunu Mutlaka Birisi Geliştiricek Er Yada Geç Paylasacaktır. Demek İstedigim Bombayı Sen Patlat İsmin Gene 1 Numara Olarak Kalsın.

Kesinlikle Katılıyorum.

Geri