•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Metin2 pvp serverler neden bu kadar çoğalıyor?

muttalip57

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, sizlere pvp serverler 'den bahsetmek istiyorum.Öncelikle server kuran kişiler servere genel olarak özen gösteriyor diye düşünüyorum çünki kimse 30tl'de olsa boştan yere vermek istemez.Servere özen gösteriyorlar yalnız reklam konusunda düşük kalıyorlar.Serverler günden güne çoğalmaya devam ediyor.Metin2 pvp serverler açılmaya başladığı günden beri metin2TR oyuncu kaybetmeye devam ediyor.Özellikle TR'nin yeni güncellemeleri oyuncuları pvp serverler yöneltti.Aslında metin2 serverler çoğalsada fazla bir fark olmayacaktı TR'de yalnız güncellemeleri oyunu batırdı.Herkez ya sıkılıyor server açıyor yada TR'den sıkılıp metin2 emek serverler oynamaya başlıyor.İlk serverimde bende bu şekil başlamıştım.Şimdi ise TRyi unuttum gibi bişey.Pvp serverlere giriş yaparken dosyalarını kullanmak zorunda kalıyorum.Yoksa onuda kullanmayacam çünkü TR o kadar sıktı ki millet pvp serverlere yöneldi.Aslında bunların tek sorumlusu TR yöneticileri.Metin2 pvp açan kişiler genelde anlamayan kişilerden oluşmakta.Ve 1-2 İtem ekleyip düzenleyen kişiler PRO oldum diye orda burda geçinmeye çalışıyor.Bu yüzden server açılıp açılıp kapanıyor.Metin2 kurmadan önce insanlar çok küçük düşüncelere sahip oluyor.50 Online yapar oynarım gibisinden böyle bir dünya yok arkadaşlar inanın ne 50si ne 500ü yetiyor.Çoğaldıkça çoğaltmak istiyorsunuz serverinizi.Serverinizde henhangi bir hata olduğunda ve bir açık oduğunda useriniz birden düşmeye başlar.Onun için server açmadan önce mutalaka ben ne yapabilirim diye kendi kendinize sorular yöneltin.Şu olsa ne olur bu olsa ne olur.Kendiniz kurcalayın deişik işler yapamaya çalışın.Düşüncelerinizi daraltmayın.Şimdi hazır bi files olsa her şey yaparım diyen arkadaşlara bir karç şeyler söylemek istiyorum.Aldığınız kişi yani filesi yapan kişi inanın oda hiç bir şey bilmiyordu bu işe başlarken herkez annesinin karnından bu şekil doğmuyor.Herkez eşit doğuyor.Siz kendi kaderinizi çiziyorsunuz.Onun için dar görüşlü olmayın.Hazıra konmayın.Kendiniz yeni bir şeyler yapmaya çalışın hiç kimsenin serverinde olmayan şeyleri yapmaya çalışın.İnanın hazıra konduğunuzda kazanacağını kaç para olursa olsun kendiniz yaptığınızda daha çok şey kazanırsınız.Serverler günden güne çoğalmakta ama bi o kadarda kapanmakta işte tam bu konuda bilgisiz kişilerin server açıp direk piyasaya sürdüğü yüzden.Bu arada serverinizde edit satışı kesinlikle yapmayın.Serveriniz metin2 editsiz pvp serverler bölümünde bulundurun.

Geri