•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

MEB Onaylı Kalıcı Makyaj Kursu

mustafa26

Kayıtlı Üye
br7dLb.jpg

MEB Onaylı Kalıcı Makyaj Kursu

Kalıcı makyaj son zamanların popüler güzellik uygulamaları arasında yerini aldı ve hızla yayılmakta. Buna bağlı olarakta güzellik merkezleri bu uygulamayı yapabilmek adına çeşitli merkezlerden eğitim almaktadır. Başlı başına yeni bir iş kolu haline gelen kalıcı makyaj uzmanlığı sektörde çok rağbet gören iş kollarından biri haline gelmiştir.

nereden alınır derseniz öncelikle eğitim veren yerin Milli Eğitim Bakanlığı onaylı olması gerekmektedir. Diğer önemli bir nokta ise eğitim verecek olan kişinin konusunda tecrübeli ve gerçekten başarılı bir geçmişe sahip olup olmadığıdır. By Tugba Academy tamda bu tanımları yerine getiren başarılı bir . Öncelikle lokasyon olarak Avrupa yakasının en nezih semtlerinden olan Florya’da hizmet vermekte olan By Tugba Academy konforlu eğitim salonları ve kaliteli eğitim ekipmanları ile öğrencilerine farkını fazlasıyla göstermektedir.

Eğitmenleri Tuğba Efeoğlu Turgut, Türkiye, Almanya, Sırbistan, Macaristan, Hollanda, İtalya ve dünyanın birçok merkezlerinden eğitim almış ve Uluslararası WorldWide Eyebrow Festival’de ülkemizi temsil etmiştir. Aynı zamanda 3D Microblading’de dünyaca ünlü PhiBrows markasının üyesidir. ’ndan mezun olan öğrencileri sürpriz bir mezuniyet partisi ile diplomaları veren By Tugba Academy aldığı paranın karşılığını sonuna kadar vermektedir.

bytugbaacademy.com

Geri