Mantolama Uygulamalarında Kalite
Bir binanın ısı ve su yalıtımı söz konusu olduğunda kullanılan malzemenin dışarı geçirgenliği bulunmaması gerekmektedir. Bunlardan bir tanesi ise EPS olarak ifade edilmektedir. Kale mantolama olarak kullandığımız bu malzeme ısının %10’unu emmektedir. %90’ını ise ortamda alana yansıtarak düzenli olarak yayılmasını sağlamaktadır. Eğer binaların en üst seviyede ısıtılmasına rağmen yeterince ısınmadığı görülüyorsa
Web site: Kaleyapiyalitim.com.tr
Kale Yapı İletişim: 0 216 378 69 16
Bir binanın ısı ve su yalıtımı söz konusu olduğunda kullanılan malzemenin dışarı geçirgenliği bulunmaması gerekmektedir. Bunlardan bir tanesi ise EPS olarak ifade edilmektedir. Kale mantolama olarak kullandığımız bu malzeme ısının %10’unu emmektedir. %90’ını ise ortamda alana yansıtarak düzenli olarak yayılmasını sağlamaktadır. Eğer binaların en üst seviyede ısıtılmasına rağmen yeterince ısınmadığı görülüyorsa
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
yapılmamış olması yüksek ihtimaldir. Ancak kullanılan malzemenin kalitesizliği ve ısıyı yeterince hapsedememesi de bu duruma yol açmaktadır. Ama bundan bir kalite daha yüksek yalıtım yaptırmak isteyenler için taş yünü yöntemi kullanılmaktadır. Isıyı neredeyse hiç kaçırmaması nedeniyle bu yöntem en üst kalite sayılabilir. Ancak taş yünü yöntemini kullanmak isteyenlerin ciddi bir bütçeyi gözden çıkarması gerekmektedir. Web site: Kaleyapiyalitim.com.tr
Kale Yapı İletişim: 0 216 378 69 16