L lalem32 Yeni Cüce Katılım 21 Haziran 2014 Mesajlar 27 21 Haziran 2014 #1 Mrhb, 18xx sw kurdum arkadaşlar Serverı normal bi şekilde acıyorum. Beeli bir zaman geçtiği zaman ne pot basabiliyorum nede skill vurabılıyorum.. bunun çözümünü bilen varsa lütfen söylesın .s 2 aydır yapamadım lütfen yardım :/
Mrhb, 18xx sw kurdum arkadaşlar Serverı normal bi şekilde acıyorum. Beeli bir zaman geçtiği zaman ne pot basabiliyorum nede skill vurabılıyorum.. bunun çözümünü bilen varsa lütfen söylesın .s 2 aydır yapamadım lütfen yardım :/
N nostr Kayıtlı Üye Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 68 5 Eylül 2014 #2 Cevap: Lütfen İçeri girin Okuyun arkadaşlar 2 aydır yapamadım :S 18xx database değiş
T thuaf Kayıtlı Üye Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 43 5 Eylül 2014 #3 Cevap: Lütfen İçeri girin Okuyun arkadaşlar 2 aydır yapamadım :S 18xx Database+ Server Files deiş bi files indirmistim genel skiller calısmıyodu ...
Cevap: Lütfen İçeri girin Okuyun arkadaşlar 2 aydır yapamadım :S 18xx Database+ Server Files deiş bi files indirmistim genel skiller calısmıyodu ...