J JenLedgeR Kayıtlı Üye Katılım 26 Aralık 2014 Mesajlar 134 26 Nisan 2015 #1 Söylenecek çok fazla birşey bulunmamaktadır, yakında Private League Of Legends Serverları dolar 🙂 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Söylenecek çok fazla birşey bulunmamaktadır, yakında Private League Of Legends Serverları dolar 🙂 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
A ArdaOkuk Kayıtlı Üye Katılım 13 Nisan 2012 Mesajlar 394 27 Nisan 2015 #2 Cevap: League Of Legends Emulators Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Daha önce paylaşıldı. Açılsaydı şimdiye çoktan açılırdı ama sanmıyorum açılacağını Knight'a benzemez adamın ocağına incir ağacı dikerler.
Cevap: League Of Legends Emulators Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. Daha önce paylaşıldı. Açılsaydı şimdiye çoktan açılırdı ama sanmıyorum açılacağını Knight'a benzemez adamın ocağına incir ağacı dikerler.
J JenLedgeR Kayıtlı Üye Katılım 26 Aralık 2014 Mesajlar 134 27 Nisan 2015 #3 Cevap: League Of Legends Emulators Aradım ama bulamamıştım, konu kaldırılabilir 🙂