•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Kurutulmuş Dolmalık Sebze

mustafa26

Kayıtlı Üye
VMozPV.jpg

İNCİR KUŞU KURUTULMUŞ SEBZE VE DOLMALIK

Firmamız , catering hizmeti veren işletmelere , discount marketlere, yerel market zincirlerine, gıda firmalarına, baharat ve kuruyemiş mağazalarına hizmet vermektedir.

Kurutulmuş dolmalık çeşitlerinden;

• Dolmalık Kuru Patlıcan

• Dolmalık Kuru Acı biber

• Dolmalık Kuru Tatlı biber

• Dolmalık Kuru Acur

• Dolmalık Kuru Kabak

Sebze’lerini mevsiminde, anlaşmalı olan köylülere, sertifikalı tohumlardan dağıtarak ve aynı köylülerden bu sebzelerin kurutulması için anlaşmalar yaparak ürün temin ediyoruz. Üretilen kaliteli ve organik kuru dolmalıkları tarım ve köy işleri bakanlığının firmamıza verdiği üretim ve paketleme izni & sertifikası altında üretim tesisimizde steril ortamda uzman personel tarafından üretim paketleme-etiketleme işlemlerini tamamlayarak depolarımızda sevkiyata hazır hale getiriyoruz.

Firmamız 1985 yılında Tahir ŞEKEROĞLU öncülüğünde kurulmuş olup 1999 yılından itibaren gıda sektöründe faaliyet göstermektedir. Edindiği tecrübelerden ve kazandığı güven ile yoluna Hüseyin ŞEKEROĞLU öncülüğünde emin adımlar ile devam etmektedir.

İletişim:

Kurumsal mail:

[email protected]

Adres:

Vaiz mah. Odun pazarı cad. No:128 KİLİS/MERKEZ

Telefon:

0348 804 00 87

Web sitemiz:

Gsm:

0532 166 98 29

Geri