•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Koçak Park Kent Ekipmanları - Çocuk Oyun Parkı , Çocuk Oyun Grupları

raemtr42

Yeni Cüce
Site Adı : Koçak Park Kent Ekipmanları - Çocuk Oyun Parkı , Çocuk Oyun Grupları
Site Adresi:
Adres: Konya Organize Sanayi Bölgesi 20. Sk. No:23 Selçuklu, Konya
Tel: 0332 239 22 10 - 0332 239 22 60
Mail : [email protected]

Tanıtım:
, Çocuk Oyun Parkları , Çocuk Oyun Grupları, Açık Alan Spor Aletleri, Kent Mobilyaları ve Ekipmanları, İpli Oyun Sistemleri, Tırmanma Oyun Sistemleri ve Oyun Alanı Zemin Düzenlenmesi Tasarımı alanlarında imalat ve satışı ile malzeme ve ekipman tedariki noktasında faaliyet gösteren firmamız KOÇAK PARK olarak sektörün lider firmaları arasında yerini almakla birlikte devamlılığını sağlamak adına alanında uzman kadromuz ile son teknoloji makina ve ekipmanlarımızla oluşturduğumuz markamızın güvenilirliğini korumak ve standartlarımızı en üst seviyede tutmakla birlikte müşteri memnuniyeti ve menfaatlerini korumak, yüksek kalitede ürünler üreterek standartları belirleme noktasında belirleyici olmak, bize duyulan güven ve memnuniyetin sürekliliğini sağlamak için Kalite Anlayışımıza uygun tedarikçi firmalar ile çalışarak Kalite Yönetim Sistemimizi daima bir adım ileriye taşımak Kalite Politikamızdır.

Koçak Park Kent Ekipmanları bünyesinde bulundurduğu, konusunda tecrübeli ARGE ekibi tarafından özenle hazırlanan ürünler ile, çocuklarımızın fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlamayı kendisine ilke edinmektedir.

Bünyesinde Çocuk Oyun Parkı, , , Çocuk Oyun Grupları , Oyun Parkı , Açık Alan Spor Aletleri, Fitness Aletleri , Fitness Ekipmanları, Oyun Grupları satışı yapmaktadır.

Geri