•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

KO-FOX.COM Border Defense War System v1.0 Beta

QuickSilver

Yeni Cüce
KONU Link :

Arkadaşlar öncelikle sorunlar olabilir.

Sistem daha taze bütün sorunlar fixlenmedi ama çalışır halde Border Defense War Sistemimiz.

Şu anda iniye eklenmesi gereken 2 3 komut kaldı.

Sourceyide vericem onları kendiniz halledersiniz zaten.

mpj0q.png

mpj1c.png

SQL Kodları Binarynin içindedir.

*Ini Wizard Sorunu Düzeltildi.

Cevap: KO-FOX.COM Border Defense War System v1.0 Beta

sağol... aga 1299 versiyon dimi bide bişey sorucam db ye bi eklenti yapmamız gerekiyormu ? galiba db ye npc eklentisi gerekmiyormu evt dosyasıda lazım galiba ?

İyi Hoşta Sadece Bdw ise Sourceleri Felan Geziyor 🙂

Genede Emeğine Sağlık Teşekkürler Başarılar 🙂

Sadece bdw de sourceleri gezen simülasyon. zaten o simülasyonu kullandım bunda kayıt vs vs ekli ama bundaki asıl olay chat üzerinden yapılıyor.

Sadece bdw de sourceleri gezen simülasyon. zaten o simülasyonu kullandım bunda kayıt vs vs ekli ama bundaki asıl olay chat üzerinden yapılıyor.

Chat üzerinden bende yapıyorum chat lodaer dan 🙂 +bdwkayit yazdıgın anda kullanıcı adını alıp kayıt edıyor o mantıklı yanına jr fln eklersen güzel olur 🙂

ekleyecektim fakat okul yüzünden yeterli zamanım olmuyor. ama sourcelerde jrnin alt yapısı ekli dikkat ettiysen 🙂

eywallah. aga 1299 versiyon dimi bide bişey sorucam db ye bi eklenti yapmamız gerekiyormu ? galiba db ye npc eklentisi gerekmiyormu evt dosyasıda lazım galiba ?

beyler chatlog sistemi olduğu için map dosyalarına yani evtlere gerek yoktur haliyle npcyede gerek yok.

Geri