•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

İstanbul Hurda Alımı

mustafa26

Kayıtlı Üye
Metal hurdalar tüm sanayi kollarında istisnasız kullanılan ve geleceğimiz için önemi oldukça büyük materyallerdir. Ve kesinlikle çöp kategorisine koyulmaması gereken kıymetli maddelerdir. Geri dönüşüm ve üretimdeki payları göz önüne alındığında önemi ve işlevleri konusuna değinmek isteriz.

işlemini en uygun ve anlaşılır şekilde tanımlamak gerekirse; kullanmadığınız ve atık olarak gördüğünüz gerek kişisel gerek sanayi atıklarınızın tümünü sizlerden değerinde ücret karşılığında alarak geri dönüşüm endüstrisi firmalarına ulaştırmak diyebiliriz. Neden önemlidir sorusuna verilebilecek cevapların içinde en önemlisi tabi ki doğaya ve çevreye geri dönüşüm ve temizlik katkısı olacaktır. Bunun dışında hem yeni bir ekonomik kazanç kapısı hem yeni iş olanakları da hurdacı önemi sorusuna verile bilinecek önemli cevap başlıklarıdır.

Hurda alımının işlevi, süreci ve işleyişinden bahsedecek olursak; Bu süreçte adresinizden teslim alınan hurdalar sayesinde hem siz gereksiz gördüğünüz atıklarınızdan en verimli şekilde kurtulursunuz hem de hurdaları işleyerek üretim maddesi üreten firmalar daha uygun maliyetle daha çok üretim yapabilirler. Hurdalarınız güvenli ve titiz ekibimizce sizlerden, vermiş olduğunuz teslim adresinden değerinde verilen ücret karşılığı alınır. Hurdacı daha sonraki süreçte de geri dönüşüm firmalarına temin edilir. Geri dönüşüm firmaları hurdaları eritir ve tekrar üretim için kullanılabilir ham maddeler elde ederler. Döngü böylelikle hem ekonomi hem de çevre için pozitif anlamda devam eder.

gqQmP2.jpg

Hurda alımının ticari boyutu kadar çevresel boyutu da çok önemlidir. Zira hepimiz aynı doğa üzerinde yaşıyoruz. Ve geçen zaman gelişen teknoloji gibi faktörler yeni üretim ve tüketim ihtiyaçları doğurdukça hurdacı diye adlandırdığımız her türlü atığın çevrede öylece durması hem kirliliğe neden oluyor hem de yeni üretimde yeni hammadde kullanımı ekonomimize olduğu kadar doğamıza ve çevremize zarar veriyor. Hurdalarımızı yeni işlevler kazandırarak kullanabilmek ve atık sınıfından çıkararak bu materyallere bir anlam ve hammadde sıfatı kazandırma da bizim elimizde işte Babacan Hurdacı de bu işi kendine şiar edinmiş tecrübesini ve mesleki bilincini bu yolda tüm gücüyle kullanmış bir lider firmadır.

Tüm gelişmiş ülkelerin gelişen ekonomilerinde büyük payı olan Hurda Alımı sektörünün Türkiye'deki öncü ismi Babacan Hurda profesyonel ekibi ve tecrübesiyle sizlere büyük destek sağlamaya devam ediyor. Yapmanız gereken tek şey bizlerle iletişime geçmek. Sonrasında hurdalarınız kısa süre içinde maliyetinin değerinde olarak ücret karşılığı teslim alınacaktır. Bu sayede hem sektörle hem de ülke ekonomisine önemli boyutta pozitif katkı sağlanmış olur. Sektördeki tecrübemiz ve bilinirliğimiz sayesinde aklınızda soru işareti kalmaksızın güven ve titizlik içinde hurdalarınızın alımını gerçekleştireceğimizden şüpheniz olmasın.

babacanhurda.com

Geri