yigiteraysu
Kayıtlı Üye
Eriza Catering 24 yıllık tecrübesiyle yemek hizmetleri alanında güvenin, kalitenin ve hijyenin adresi olmayı başarmış öncü bir kuruluştur. Firmamız modern üretim tesislerinde HACCP sistemi ile tam uyumlu olarak çalışmakta ve bu sayede yüzde yüz gıda güvenliğini sağlamaktadır. Sıfır hata prensibiyle çalışan Eriza Catering sadece lezzetli değil aynı zamanda hijyenik ve güvenilir yemekler sunmayı hedeflemektedir. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan firmamız taleplerin de ötesine geçerek hizmet kalitesini sürekli artırmaktadır. Gebze catering sektöründe faaliyet gösteren firmamız yalnızca yemek üretimi değil aynı zamanda bu hizmetin satın alma, üretim, dağıtım ve tüketim süreçlerini de profesyonelce yönetmektedir. Bu süreçlerin her aşamasında kalite kontrol uygulamaları titizlikle yürütülmekte böylece hizmetin her adımında yüksek kalite ve hijyen standartları sağlanmaktadır.
Hizmet verdiğimiz bölgeler arasında yalnızca Gebze değil çevre ilçeler de yer almaktadır. Özellikle
Kurumsal yemek hizmetleri alanında öncü olan firmamız sadece damak zevkine hitap eden değil aynı zamanda enerji verici ve besleyici yemekler sunmaktadır. Menü planlamalarımız, alanında uzman diyetisyenler ve gıda mühendisleri tarafından yapılmakta böylece her kesime hitap eden sağlıklı öğünler hazırlanabilmektedir. Üretim tesislerimizde en güncel teknolojiler kullanılmakta yemeklerimiz tam zamanında ve tazeliğini koruyarak müşterilere ulaştırılmaktadır. Eriza Catering olarak
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
arasında öne çıkan Eriza Catering bölgedeki işletmelere, fabrikalara, eğitim kurumlarına ve birçok farklı kuruluşa özel çözümler sunmaktadır.Hizmet verdiğimiz bölgeler arasında yalnızca Gebze değil çevre ilçeler de yer almaktadır. Özellikle
Giriş yap veya üye ol.
arasında adından sıkça söz ettiren firmamız bu bölgedeki işletmelerin yemek ihtiyaçlarına özel çözümler üretmektedir. Tuzla’da faaliyet gösteren şirketlerin beklentilerine göre oluşturulan menülerimiz dengeli beslenme ilkelerine uygun şekilde hazırlanmakta ve her gün taze olarak sunulmaktadır. Tuzla’daki işletmelerin yoğun temposuna ayak uydurabilen esnek yapımız sayesinde müşterilerimizin yemek hizmetlerinde hiçbir aksama yaşanmamaktadır. Bir diğer hizmet bölgemiz olan Dilovası'nda da
Giriş yap veya üye ol.
arasında kalite ve müşteri memnuniyetiyle öne çıkmaktayız. Sanayi bölgesi olması nedeniyle yoğun bir iş temposuna sahip olan Dilovası’nda çalışanların sağlıklı ve dengeli beslenmesi için profesyonel çözümler sunmaktayız. Her gün binlerce kişiye hijyenik koşullarda üretilmiş yemekleri ulaştıran Eriza Catering bu süreçte müşteri geri bildirimlerine büyük önem vermekte ve sürekli gelişim anlayışıyla hareket etmektedir.Kurumsal yemek hizmetleri alanında öncü olan firmamız sadece damak zevkine hitap eden değil aynı zamanda enerji verici ve besleyici yemekler sunmaktadır. Menü planlamalarımız, alanında uzman diyetisyenler ve gıda mühendisleri tarafından yapılmakta böylece her kesime hitap eden sağlıklı öğünler hazırlanabilmektedir. Üretim tesislerimizde en güncel teknolojiler kullanılmakta yemeklerimiz tam zamanında ve tazeliğini koruyarak müşterilere ulaştırılmaktadır. Eriza Catering olarak
Giriş yap veya üye ol.
firmaları arasında örnek teşkil eden bir hizmet anlayışını benimsiyor kalitemizle sektördeki çıtayı yukarıya taşıyoruz. Sürekli yenilenen mutfağımız, dinamik kadromuz ve müşteri odaklı hizmet anlayışımızla Gebze catering, Tuzla catering firmaları ve Dilovası catering firmaları alanlarında siz değerli iş ortaklarımızın çözüm ortağı olmaktan gurur duyuyoruz. Eriza Catering sadece yemek hizmeti sunmakla kalmaz; aynı zamanda sağlıklı, güvenilir ve sürdürülebilir beslenmenin de güvencesi olmayı hedefler. Bilgi ve iletişim için hemen
Giriş yap veya üye ol.
tıklayın.