•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

DÜMDÜZ JURAİD MOUNTAİN MAPİ. [DİREK SONA GİDEBİLİYORSUNUZ ARTIK] Oo

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CHROME
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet arkadaşlar sizlerle Zagor 'un paylaştığı map editörle kendi yaptığım Düz Juraid Mountain mapini paylaşıyorum.

Bu map ne işimize yarayacak derseniz eğer indirdiğiniz dosyaları knight online clientinde zones klasörüne çıkarın ve değişimi onaylayın. Verdiğim map tüm engellerden arındırılmış ve odalara giden yollar işaretlenmiştir. Patikaları takip ederek direk deva odasına geçebilir , rakipler daha 1. odadayken onlara atak yapabilir townlarına kadar girebilirsiniz.

Bianko serverinde denedim dosyaları videosunuda çektim.

Video linki ;

[video=youtube;5h3IQ0qdexc]https://www.youtube.com/watch?v=5h3IQ0qdexc[/video]

Download Link

View hidden content is available for registered users!

NOT:Konuda kilit nokta dosyaların adıdır.

Başka serverda Juraid Mountain zonesinin dosyalarının adı farklı ise veya exeye Packlenmiş ise çalışmayacaktır. Adı farklı olan Serverlardaki dosya adını konu altında veya özel mesajdan paylaşırsanız çoğunluk sağlanırsa o servera özel çevirip paylaşabilirim. iyi forumlar.

Cevap: DÜMDÜZ JURAİD MOUNTAİN MAPİ. [DİREK SONA GİDEBİLİYORSUNUZ ARTIK] Oo

ilk yorum benden teşekkürler eline saglık CHROME deniyelim

Cevap: DÜMDÜZ JURAİD MOUNTAİN MAPİ. [DİREK SONA GİDEBİLİYORSUNUZ ARTIK] Oo

teşekkürler

Evet arkadaşlar sizlerle Zagor 'un paylaştığı map editörle kendi yaptığım Düz Juraid Mountain mapini paylaşıyorum.

Bu map ne işimize yarayacak derseniz eğer indirdiğiniz dosyaları knight online clientinde zones klasörüne çıkarın ve değişimi onaylayın. Verdiğim map tüm engellerden arındırılmış ve odalara giden yollar işaretlenmiştir. Patikaları takip ederek direk deva odasına geçebilir , rakipler daha 1. odadayken onlara atak yapabilir townlarına kadar girebilirsiniz.

Bianko serverinde denedim dosyaları videosunuda çektim.

Video linki ;

[video=youtube;5h3IQ0qdexc]https://www.youtube.com/watch?v=5h3IQ0qdexc[/video]

Download Link

[Gizli içerik]

NOT:Konuda kilit nokta dosyaların adıdır.

Başka serverda Juraid Mountain zonesinin dosyalarının adı farklı ise veya exeye Packlenmiş ise çalışmayacaktır. Adı farklı olan Serverlardaki dosya adını konu altında veya özel mesajdan paylaşırsanız çoğunluk sağlanırsa o servera özel çevirip paylaşabilirim. iyi forumlar.

Geri