•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

24xx Destanko.net 24 Ocak 21:00' Açılacak Server (OYNAMAYIN)

KarakanMc06

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar
Destanko.net Oynamayın Arkadaşlar
Bir Önceki Serveri DiezOnline.NET dir Aynı İp yazıp bakabilirsiniz
Arkadaşlarıyla Oynayıp Geleni Geçeni Sikip Kendilerini Akıllı Sanıyorlar
Göreceksinizki Hertürlü Desteği el altından alıyorlar Ve Alıcaklarda
Böyle Emek Hırsızı Serverlarda Oynamayınız

böyle birşey yoktur bunu atan herhangi orospu çocuğu isee
saldırmaktan başka birşey yapmıyordur arakdaşlarr hiç kimserye hiçbirşeykilde destek yapılmaz yapılamazz

Hangi orspu evlatları ise kanları bozuk dokunmus doğruları yüzlerine vurunca orul orul orospu cocukları bağırıyolar gancıklar
Niye bir önceki Db ne Admin Ne Gm nickleri aynı Nede Server İsmi Aynı SICTIKLARI BOKU İYİ BİLİYORLAR

DiezOnline.net

God0fWaR
RoyalClassic

İki Irkdada Clan Kurup 10 tane Gm Admin charlarla
Sürekli Kendinize Np ekleyip item ekliyordunuz SEREFSİZLER Birde P-K Serverda
Bu Databasede Anasını Ağlatırsınız artık bu Sefer Gm Adminlerle TS'de Toplanıp Birbirinizi Güclendirip çıkarsınız CZ ARTIK
4-5 kisi oynadık bu serveri yalan yok ilk basta ilgililerdi sonradan ne olduyla 7-8 tane Gm - Admin oldu

onların yan charları vs oldu kendilerini Özellestirdiler bunları ortaya çıkarınca birde Küfür edip ban attılar hepimize

Hangi orspu evlatları ise kanları bozuk dokunmus doğruları yüzlerine vurunca orul orul orospu cocukları bağırıyolar gancıklar
Niye bir önceki Db ne Admin Ne Gm nickleri aynı Nede Server İsmi Aynı SICTIKLARI BOKU İYİ BİLİYORLAR

DiezOnline.net

God0fWaR
RoyalClassic

Bu Databasede Anasını Ağlatırsınız artık bu Sefer Gm Adminlerle TS'de Toplanıp Birbirinizi Güclendirip çıkarsınız CZ ARTIK
4-5 kisi oynadık bu serveri yalan yok ilk basta ilgililerdi sonradan ne olduyla 7-8 tane Gm - Admin oldu

onların yan charları vs oldu kendilerini Özellestirdiler bunları ortaya çıkarınca birde Küfür edip ban attılar hepimize
[/QUOT
annanı bacını sikeyimm senini benn tammı orospu çocuuu adamlarınn altına yattıysan kolsuzzsan ne yapabiliriz biz amına kodum avelii amk çocu
senin ben beynini sikeyim amk salağı bilmiyosan oynamyı oynama
işimize neden taş atıyorsun

DiezOnline.net

God0fWaR
RoyalClassic

ali senin annanı sikicemm bunu bil ali kurt o koca götünü patlatıcamm senin adresine kadar herşey varr
yattınız aşşağıı seni sayvcılığa kadar sikayet edicem görücezz bakalım bu işinn ucunu bırakmıcann senni eür süer süründürücemm olmm

1. Suan konunun bizim kolsuz olup olmadıgımızla ne alakası var
  1. Suçunuzu bildiğiniz halde küfür ediyorsunuz
  2. Neden yalan atıyım hodri meydan 7-8 kisi Gm Admin TS'de toplanıp kendinize Np ekleyip Clan halinde Cz cıkıyordunuz =))))))
  3. Human da 1. orospu cocuguna sürekli np ekleyip edit item veriyodunuz Hergün Job Change Ve NCS basıyordu budamı yalan
  4. 4-5 Kişi Bu durumu fark etti ve Hepsine küfür edip ban attıldı budamı yalan
Eyer Biz Yalan Söylüyorsak Evimize Girmek Nasip olmasın
Eyer Siz Yalan Söylüyorsanız Sizinde Evinize Girmek Nasip olmasın

DANTE
1. Ben o dediğin sahıs degilim ALİ KURT mudur nedir. Belliki onunlada Problemleriniz var
Bizler Sadece Useriz Adil bir oyun için 4-5 player oyuncuyuz sadece
2. İsmini bilmediğim için DANTE olarak devam ediyim ALİ KURT ile problemin var sanırım Beni ilgilendirmez fakat mahmekeye savcılaga gideceksende
benden sana tavsiye ilk önce hitap seklini degistir Türk Ceza Kanunu.125’ Maddesini defalarca karşındaki kisiyie Suc ve Agır küfürlü Hitamlarda bulunuyorsun bil istedim
Bu arada Tekrar belirteyim biz 4-5 useriz sadece biz adil bir oyun icin milleti her zaman bilgilendiririz
bir problemi olan varsa her zaman DC de konusuruz

Son düzenleme:
Bu arada hakanengin diye bir Sahıs benim Konularımı Konusmalarımı kopyalayıp paylasıyor aynı sekilde
Sizden zeki biri olmalıki kargasa yaratıp Hepsini ben paylasmıs gibi gözüküp arka planda kalıyor =)))

Geri