•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Database 1534 %99 Bugsuzdur Sağlam Link

knighthasta1

Kayıtlı Üye
View hidden content is available for registered users!

1-2 Upload sitesine upladım sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz

Upload By ümitsezgin

Tüm Skiller Sorunsuz bir Şekilde çalışıor

uprage oranları sorunsuz

np sorunsuz

cz de pt ile np gelior

70-80 qestler sorunsuz

tamamen sorunsuz bir db

( server filesleriniz temiz olmasına dikakt ediniz )

[/B]

Avcının server dosyalarıyla denedim. Skillerde sorun var. Sexyko dbdeki skill tablolarını import yaptım skiller düzelir gibi oldu ama atak yaparken karşı tarafa hp basıyor bazende mage karşı tarafa 9 10k vuruyor. belki server dosyalarında problem vardır. sexykonun skillerinde crtik, 72 kör etme felan çalışıyor. mage lighting 80 mage ikileme skili felan. warrior 62 vb...

sclerde de sorun var sc basınca asas minor mana pot çalışmıyor karşı ırka basınca mınor karşı taraf oluyor.

kankam avcının server dosyaları buglu onunla deneme farklı dosyalarla dene lütfen yapabildiklerimi yaptım düzenleyebildiklerimi yaptım bi bakın güzel serevr dosyalarıyla genede ugraşırım.. saygılarımla.... değerli arkdaşlarım...

kendi kullandıgım dosyaları dün gece itibariyle sildim neronun dosyaları ile bir siteden indirdiigm dosyaları karıştırdım karma karışık bi dosya yaptımda dün hepsini sildim sinirden Kendi Pcme VMware Workstation kruup üsütüne sanal sunucu kurmuştum ve sildim dün gece db hakkında yanlış hatırlamıorsam neronun db si idi

kendi kullandıgım dosyaları dün gece itibariyle sildim neronun dosyaları ile bir siteden indirdiigm dosyaları karıştırdım karma karışık bi dosya yaptımda dün hepsini sildim sinirden Kendi Pcme VMware Workstation kruup üsütüne sanal sunucu kurmuştum ve sildim dün gece db hakkında yanlış hatırlamıorsam neronun db si idi

Sitede cok sazan dolu anaca onlari kandırırsın

yok kendi baska databeseyi editlemis mis mis yok wurus gird sildim dosyalari

dosyalrain bgsuz haline millet para weriyo 3 5 milyar sen de silcen ha zekaya bak ? 😀 şaka gibisin ya:rock:

1. Hocam virüs girdi demedim

2. 3-5 milyar kimse vermez biraz ufak atta civcivlerin yesin

3. db kullanıp kullanmama seni ilgilendiri

4. uskoda bile oyuncu kalmadı gelipr burda 3-5 milar deme oke

5. do you understand me ?

Tabi canım anca bole o laflarin ile kendini avutursun...

Saglam fileslere kımse para wermezmiş waybe 😀 güldümmmm

sclerde de sorun var sc basınca asas minor mana pot çalışmıyor karşı ırka basınca mınor karşı taraf oluyor.

yok kanka hepsi %100 çalışııor server fiels değiştir tüm sc ler kesinlikel çalışıor potlar manalar minor vs hepsi kesinlikel çalışıor...

yok kanka hepsi %100 çalışııor server fiels değiştir tüm sc ler kesinlikel çalışıor potlar manalar minor vs hepsi kesinlikel çalışıor...

server files değiştir, server files değiştir sanki piyasada 10 tane files var. Neronunkiyle de AVCInınkiylede bu buglar var bende? Eğer olmayan güzel files varsa at link indirelim :sakalli:

Geri