•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

CSW zamanında yapılan bug için çözüm (%100)

bigahega

Administrator
Yönetici
KoCuce.Com
ben açıkçası oyunu oynamadığım için csw bugu nedir ne değildir haberim bile yok,

arkadaşın paylaştığı npclerin olduğu bölümlere karakteri geri ışınlayan bir alan ekledim,

smd editor ile istediğiniz bölümlerin tile ayarını değiştirebilir alanı geliştirebilirsiniz.

kod

View hidden content is available for registered users!

smd

View hidden content is available for registered users!

resimler

Teşekkürler.

---------- Yorum eklendi 15:57'da ---------- Önceki yorum 15:53'da ----------

Peki bişey soracam bu smd ile adam suya düşmediği halde cswde ordaki kordinata gittiği zaman yine atacak galiba oraya doğrumuyum

kristalin arkasında içerdeyken demek istediğim yer

hayır ben sadece npclerin oldugu bölümlere duvar gibi ekledim komple bir alanı almadım içerisine, sadece oradan geçmeye çalışan ve yaklaşanları atacaktır

Ne Heykel , Ne SMD alayına gider.

Geçebiliyorlarsa geçsinler 😀

Not : Kalenin altı , içi , arkası full doludur. Kapının sağındaki solundaki surlar doludur. En azından Heykel ekleyip servera kasma yapmıyor.

482020_10151497540399798_822944046_n.jpg

734017_10151497540304798_616566956_n.jpg

253691_10151497540229798_1577304908_n.jpg

Oo benım npcler bunlar hmm bı denıyım bende 🙂

---------- Yorum eklendi 20:03'da ---------- Önceki yorum 19:07'da ----------

Denendi, sorunsuz çalısıyor teşekkurler Nero.

---------- Yorum eklendi 20:41'da ---------- Önceki yorum 20:03'da ----------

Teşekkürler.

---------- Yorum eklendi 15:57'da ---------- Önceki yorum 15:53'da ----------

Peki bişey soracam bu smd ile adam suya düşmediği halde cswde ordaki kordinata gittiği zaman yine atacak galiba oraya doğrumuyum

kristalin arkasında içerdeyken demek istediğim yer

sadece gırılebılır yerlerde atıcak gerıye, nasıl dıyım sana mesela suya dusmeye calısıyosun ya oraya gıderken atıcak senı gerıye yanı hıc bır sekılde kralıyetın altına zaten gıremıcek adam. tam kralıyetın altından gecen suyun 2 tarafınada gırsen tam altına sokmadan gerı atıcak senı, en ıyısı dene. ben denedım sorunsuz calısıyor tam olması gerektıgı gıbı

Evet bende denedim sıkıntı yok teşekkürler,

bence yeterli bu abartmaya hiç gerek yok hem delosun görüntüsü bozulmuyor en güzeli bu şekil.

Şöyle bir saçmalık var, bilen ? 😀 light feet basıp buglu yere gidince seni atınca gm çekmiş gibi olduğu için skill buga giriyor hep basılı kalıyor 😀

Cevap: CSW zamanında yapılan bug için çözüm (%100)

Arkadaşlar hiç şüpeniz olmasın gayet güzel işe yarıyor turkko'da uzun zamandır bu kullanılıyor 🙂

Geri