•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

C# Ebenezer Projesi

Karaeski

Kayıtlı Üye
C# ile Ebenezer veya Emulatör yazılabilir, ben elimden geldiğince çevirdim kodları bilen arkadaşlar ekleme yaparsa konu altında devam edilebilir.

[MENTION=128]Dawn[/MENTION] [MENTION=84]PENTAGRAM[/MENTION] [MENTION=1]Nero[/MENTION] ilginizi çekebilir 😉

Link :
View hidden content is available for registered users!

Gecikmeler yaşanıyorsa uğraşmaya değmez ama, soket olaylarını düzgünce yazdıysan devam etmeye çalışırım 🙂

Veri aktarırken sıkıntı olmuyor. Okuyabiliyorsun gönderebiliyorsun yeter ki gönderirken byte array kullan.

soket altyapısında bi gelişme var mı ? :j:

Asıl problem soket değil ki, zaten soket sınıfları C#'da çok daha düzgün çalışır vaziyette asıl problem paketi göndermek ve shared memory olayını ayarlamak.

C++'daki source'de her türlü paketi char array'a çevirip gönderiyor ancak C#'da bunu bir türlü beceremedim 😕

Asıl problem soket değil ki, zaten soket sınıfları C#'da çok daha düzgün çalışır vaziyette asıl problem paketi göndermek ve shared memory olayını ayarlamak.

C++'daki source'de her türlü paketi char array'a çevirip gönderiyor ancak C#'da bunu bir türlü beceremedim 😕

multi-thread soket yapısı ayarlayamadığım için deneyemedim paket yollamayı falan 🙂

Anladım, ayarlarsın aslında send ve recv thread için 2 tane background worker koysan iş görür gibime geliyor ofisdeyim evde sourceler akşama uğraşırım 😉

Yok öyle bedavaya ekmek 😛 ortaya fikirlerle gelin yapalım beraber birşeyler. canım sıkılıyor zaten 😀

Geri