•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

Bali Hakkında Öneriler

cihancesur

Yeni Cüce
Minik bir Bali haftasına üç hafta geçirdim, bu yüzden size “nihai rehber” veremem fakat size bir dostum şeklinde Bali'ye ufak rehberimi verebilirim!

Özlediğim bölgeler olacak bu sebeple bir tek gittiğim ya da kaldığım yerlerden bahsediyorum. Fakat Bali'ye gitmeden ilkin, oldukça fazla araştırmayı çevrimiçi yaptım ve buraların hepsini tecrübe etmek için listeledim, bu yüzden size bir tek birazcık araştırma yapıyorum.

Bu uzun bir gösterim olacak bu sebeple aslına bakarsak bir tek hakkında bir blog yazısı yazıyorum. Normalde, nerede alışveriş yapacağım, ne yiyeceğimi, iyi mi giyineceğimi, maceralarını denemem şeklinde birçok şey yazarım - fakat dürüst olacağım, parmaklarım acıyor ve Bali için yapması planlanan oldukça fazla seyahatim var. Bu kadar blogcu burada yaşadığından beri milyonlarca blog makalesi var!).

Bunun yerine, bildiğim tüm detayları sizin için bu TEK yayına koyacağım. Ümit ederim seyahatinizi planlamanıza destek sağlar. Bali'deyken, Pepo kanalımda güncellemeler yaptım, bu yüzden devam ediyorsanız, Bali'deki ayım hakkında herşeyi biliyor olacaksınız! PS aslına bakarsanız beni takip etmiyorsan, lütfen yap! Gezi soruları hakkında Q & A videoları yayınlıyorum.

Rapture Sörf Kampı

Bahsettiğim ilk şey bu olmalı bu sebeple Bali'de yaptığım en unutulmaz şey ve hakkaten de Bali'ye geri dönmenin tek sebebi dürüst olmak gerekirse. Bali'yi oldukça sevdim fakat üç hafta şeklinde hissettim ve geri dönmeden ilkin dünyada görmek için daha çok yer var… sörf kampına geri dönmedikçe.

Yalnız sörf yapmayı öğrenmeyi oldukça severdim. Daha ilkin Hawaii, Hindistan ve Sri Lanka'da daha ilkin beslendim fakat asla iyileşmedi. Bu 10 günlük kamp, ​​inanılmazdı ve ben aşağıda bağlantılı olarak çarptığımız kamp ve sörf noktaları hakkında bir yazı yazdım.

Uluwatu Bölgesi

Ben bir tek Bali Cliff aşağı kalırken Uluwatu sahile birkaç kez gittim. Burada daha gelişmiş dalgalar var, o yüzden asla sörf halletmeye gelmedim, fakat öğle yemeği için geldim. Bir uçurumun ağzından içeri girmeniz gerekiyor, bu yüzden burada rahat bir yüzme yok.

Padang Padang plajı hakkaten güzel olan buralarda. Ek olarak tamam olan Dreamland plajına (New Kuta) gidebilirsin, fakat buradaki sörf ufaktı ve gelgit ulaştığında yüzmek zor tehlikeli bir kıyı molası. Buralarda Bingin Sahili'ni de bulabilirsin.

Bazı plajlara erişmek için birazcık para ödemek zorunda olduğunuzu, böylece insanları temiz tutmaları ve cankurtaranlar bulundurmaları için onlara ödeme yapabilmelerini seviyorum.

Uluwatu Plajı yüzmek için iyi olmayabilir fakat barlar sörfçüleri seyretmek ve yiyecek için bir şeyler içmek için iyi.

Kaynak:

Geri