•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

1453 Pk Database

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: 1453 Pk Database

alıntı olmadıgından eminmisin dostum ? bu db paylasıldı hemde cok once paylasıldı bari tabloları degiştirseydin bilenler tablolara bakınca kimin db si ve kimin paylasımı oldugunu zaten anlar 🙂

aynı db yi paylasabilirim istiyosan hemen burda 😉

alıntı olmadıgından eminmisin dostum ? bu db paylasıldı hemde cok once paylasıldı bari tabloları degiştirseydin bilenler tablolara bakınca kimin db si ve kimin paylasımı oldugunu zaten anlar 🙂

aynı db yi paylasabilirim istiyosan hemen burda 😉

Belittigim gibi üzerinde çalıştığım yazdım sıfırdan db yaptım demedim aynı db varsa piyasada link alayım?

Ben bu forumda 3 yıldır varım 1 defa kopyala yapıştır yapmışlığım yok belirteyim.Üzerinde oynamalar yaptığım değiştirdiğim şeyleri paylaşırım ayıp ettin onuda belirteyim.

Belittigim gibi üzerinde çalıştığım yazdım sıfırdan db yaptım demedim aynı db varsa piyasada link alayım?

Ben bu forumda 3 yıldır varım 1 defa kopyala yapıştır yapmışlığım yok belirteyim.Üzerinde oynamalar yaptığım değiştirdiğim şeyleri paylaşırım ayıp ettin onuda belirteyim.

alıntı degildir diye yazmıssın ? tabloları bilen biri olarak iki db ninde hemen hemen aynı bi kac degişiklik var sadece

server sahibinin paylasımı

buda dosyaların paylasımı

database ler ddeki tablolara bakarsan dedigimi anlıcaksın artık gerisini bilemem sadece alıntı degildir yazmasaydın iyi olurdu ya birileri senden calmıs yada sen birilerinden alıp alıntı degildir yazmısın bence sen ayıp etmişin 😉

iyi forumlar

Volkanın filesları ve dbsi üzerinde oynama yaptım belirttiğin server ve files ile alakası yok dahada paylaşım yapmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri