•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

1397 Linux Server Dosyaları ve Kurulumu(Videolu Anlatım)

iamsorry

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Bu dosyalar 2008 yılında kapanmış olan cnko(sohu) serverina ait orjinal dosyalardır. Daha önce AVCI tarafından paylaşılmış dosyalar derlenerek çalışır hale getirilmiştir.

Videoda da bahsettiğim gibi linux işletim sistemi üzerinde ihtiyacınız olan tum uygulamalar ve server dosyaları hazır hale getirilip paylaşılmıştır.

Kurulum konusunda her türlü takıldığınız yerleri bana sormaktan çekinmeyin lütfen.

Not : Forum başlıkları altında linkleri görüntülemek amacıyla yazılan gereksiz mesajlardan dolayı tüm sorularınız için facebook.com/1397linux sayfasını açtım. Tüm sorularınızı buradan sorabilirsiniz.

Server Dosyaları Hakkında Detaylı Bilgi İçin :

Server Dosyaları :

Client : Upload Ediliyor... Bu gece paylaşacağım.

Cevap: 1397 Linux Server Dosyaları ve Kurulumu(Videolu Anlatım)

eyvallah alican süper bi anlatım olmuş 🙂

eline koluna saglık. çok güzel paylaşım. ancak clienti upload edicem demişsin onu göremedim. upload edip link koyabilirsen çok makbule geçer. kolay gelsin.

Merhabalar,

Bu dosyalar 2008 yılında kapanmış olan cnko(sohu) serverina ait orjinal dosyalardır. Daha önce AVCI tarafından paylaşılmış dosyalar derlenerek çalışır hale getirilmiştir.

Videoda da bahsettiğim gibi linux işletim sistemi üzerinde ihtiyacınız olan tum uygulamalar ve server dosyaları hazır hale getirilip paylaşılmıştır.

Kurulum konusunda her türlü takıldığınız yerleri bana sormaktan çekinmeyin lütfen.

Not : Forum başlıkları altında linkleri görüntülemek amacıyla yazılan gereksiz mesajlardan dolayı tüm sorularınız için facebook.com/1397linux sayfasını açtım. Tüm sorularınızı buradan sorabilirsiniz.

Server Dosyaları Hakkında Detaylı Bilgi İçin :

Server Dosyaları :

Client : Upload Ediliyor... Bu gece paylaşacağım.

Links can not be downloaded please check the link thank you

Golf Sahası-ebilmek değil var olmak downloaded kontrol edin bağlantı teşekkür ederim

Geri