•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

1299 Ebenezer ve invalid hatası

dark43

Kayıtlı Üye
Merhaba, ben 2008r sql server ile 1886 server açmıştım, daha sonra 2008sql server'a 1299 database yükledim.

1299 database için uygun server files'leri kullanıyorum ancak oyunu açtığımda gameserver ebenezer hatası olarak (object dbo_item) hatası alıyorum tamam deyip dosyaları aktif ediyorum oyuna girerkende (invalid password) hatası alıyorum.

Çözüm denemelerim şöyle oldu, Invalid psswrd hatası için.

ACCOUNT_LOGIN

ACCOUNT_LOGIs

MAIN_LOGIN

My_LOGIN

myst_login

MGAME_LOGIN

Bunların hepsini denedim, prosedurlerini silip teker teker ekledim. Ancak sorun düzelmedi.

dbo_ıtem hatası için odbc'leri gözden geçirdim ve item tablesini birçok database ile denedim olmadı,

acaba 2008r kullandığım için mi olmuyor ? bildiğim kadarı ile 1299 bütün sql sürümlerinde açılıyor, yüklemede bir sıkıntıda çıkmadı. Bu hatanın anlamı Ebenezer Databasede item tablesini okumuyor veya bulamıyor, fakat bu table var, 1886 item tablesini ekledim oda olmadı. ebenezerin bu tableyi okuma yolunu manuel olarak gösteremiyor muyuz ? bilen arkadaş varsa yardımcı olabilir mi ?

Geri