•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

1299&15xx&18xx&19xx Yeni Class Dosyaları (İlk Defa KO-FOX'ta)

B-Harwey

Kayıtlı Üye
Merhaba değerli Ko-Fox ailesi,yürüttüğüm projenin sonuna geldim bir çoğunuzun haberi vardır 1299 üzerine yeni class entegre sistemi konusunda,Bugün bütün iyi sonuçlara ulaştık fakat Files Kaynaklı sorunlar olduğunu tespit ettik.Farklı Fileslardan deneyip farklı hata ve iyileşmeler gördük,O yüzden projeyi sonlandırdım ve aslında gereken bilgi ve amaca ulaştım.Projenin tamamen istediğim gibi olması için beklediğimden fazla zaman alacak bu yüzden şimdilik ara vermeyi tercih ediyorum ve o sırada skillerini halletmeyi planlıyorum.Ve ayrıca Projeyi bitirmem de yardımcı olan ZaGoR a yeniden ayrıca teşekkürler bütün gece beraber uğraştık bıkmadık usanmadık denedik. Yanı sıra yeni bir Class olarak çalışabilmesi için gerekli ASM lerin işlenmesi gerek aksinde imkansız.

Elimde mevcut olan,KoreaKO official ve Test üzerinden tüm dosyaları ayıkladık,sizlerinde aynı şeyleri hatta daha fazlasını yapabileceğiniz dosyaları burada paylaşıyorum.

Umarım işinize yarar arkadaşlar;

Soacs v33 üzerinde çalışma şekli;

vf58k.jpg

Acme üzerinde çalışma şekli;

vfkrl.png

View hidden content is available for registered users!

Cevap: 1299&15xx&18xx&19xx Yeni Class Dosyaları (İlk Defa KO-FOX'ta)

class işi cok zor asm lede bitmez o iş bu classların ustune nasıl armor eklenecek vs gibi tonla ayrıntı var.. scrol yapıp race olarak kullanak en mantıklısı ben sahsen oyne yapıyorum .

tesekkurler kardesım bnm paylasımların devamını dılerım

teşekkürler 18xx ile sorunsuz çalışıyor mu?

Teşekkürler Sezer gene bomba gibi geliyosun 🙂

Geri