•         

• HyperFilter | DoS Protection | DDoS Protection | DoS Mitigation | DDoS Mitigation | AntiDoS | AntiDDoS | Proxy Shielding

0sk1 v1879 Sfiles source en son derli hali.

xpectedtr

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

içerikte bulunan dosyalar tarafımca derlenip sorunsuzca çalıştırıldı.

Information %12 hatası giderildi.

Relogda farklı zonede doğma bugu giderildi.

Account login prosüdürü değiştirildi.

letter vb gelen itemleri değiştirmek için create_new_char prosüdürünü inceleyebilirsiniz.

Dosyaların gereksinimi ; SQL 2008

OBDC Ayarlarını unutmayın.(kn_online ekleyin)

dcbsg.jpg

dcbsw.jpg

dcbth.jpg

Server Files & KO.exe & Database & Kaynak kodları :

Client :

Rar pass : by-xpected

Dip not : arkadaşlar bu dosyalar ücretsiz olarak paylaşılmıştır sizlere farklı şekillerde kelime oyunlarıyla kandırarak satmaya veya farklı şekillerde sizlere sunmaya kalkanlar olabilir bunlara karşı dikkatli olmanızı isterim.

Invalıd object name dbo.K.NPCPOS'. Statemens (s) could not be prepared hatası alırıyorum sorun neyden kaynaklanıyor yardım pls

SQL NİN içinde tablolarda dbo.K.NPCPOS_ yaziyor bunun ismini dbo.K.NPCPOS böle yapicaksn olay düzelir tabloda _ bu işareti kaldircaksin okadr kolay gelsn .. Tşekürler

yaptıklarına bir sözüm yok kesinlikle yanlış anlama ama kendi kullandığını paylaşmamışsın daha açarken npcpos hatası veriyo elle düzeltiyoruz keşke gerçekten düzelttiğini paylaşsaymışsın. Ve arkadaşların dediği gibi server closed bana da geliyor 64 bit ondandır belki bilemicem

odbc ile alakası yok aynı şekilde kendin derlediğin dosyları paylaşmamışsın db de eski ilk verilen db si

login server ve aujardı AKUMA'nın paylaştıklarından açın . dosyadaki exe ve datayı eksiksiz kopyalayın oyuna giriş sağlanıyor öyle

login server ve aujardı AKUMA'nın paylaştıklarından açın . dosyadaki exe ve datayı eksiksiz kopyalayın oyuna giriş sağlanıyor öyle

bu dediğin dosyaları paylaşabilir misin?

---------- Yorum eklendi 28.09.12 00:19'da ---------- Önceki yorum 27.09.12 23:10'da ----------

the server is closed hatasının sebebi loginserver.exe den kaynaklanıyor 1886 neronun login serverini kullandım sorun düzeldi.

şimdi oyuna girdim buglar tabiki çok onlara bakacağım

Geri